Turneul Romania Grand Prix inclus în revista ECU Magazine

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

European Chess Union a inclus turneul Romania Grand Prix în revista sa lunară, confirmând astfel importanța și prestigiul competiției. Acest lucru aduce o recunoaștere la nivel european pentru evenimentul de șah din România.

Evenimentul Romania Grand Prix se desfășoară pe parcursul mai multor luni, cu etape programate în diferite orașe din țară. Cluj, Brașov, Timișoara, Arad sunt doar câteva dintre locațiile unde se vor desfășura competițiile de șah, culminând cu Marea Finală în Alba Iulia în decembrie 2024.

Calendarul diversificat al turneului oferă posibilitatea jucătorilor de toate nivelurile să participe la competiții de rapid sau standard, în funcție de preferințele și abilitățile lor. Această varietate și accesibilitate sunt aspecte importante pentru promovarea șahului în rândul pasionaților din România.

Pentru a participa la Romania Grand Prix, jucătorii trebuie să se înscrie în prealabil la competițiile din calendarul evenimentului. Detaliile despre înscrieri pot fi găsite pe site-ul oficial al competiției, oferind astfel transparență și accesibilitate tuturor celor interesați.

Revista ECU Magazine, în care a fost inclus turneul Romania Grand Prix, poate fi consultată virtual, oferind informații suplimentare despre eveniment și șahul european în general. Acest aspect contribuie la promovarea și popularizarea șahului în rândul pasionaților din întreaga Europă.

Mulțumirile aduse de organizatori către European Chess Union subliniază colaborarea și recunoașterea internațională a evenimentului Romania Grand Prix. Aceste aprecieri reflectă eforturile depuse pentru organizarea unei competiții de calitate și relevanța sa în peisajul șahului european.
Sursa: Federația Română de Șah.

Suntem bucuroși și onorați că European Chess Union a inclus turneul Romania Grand Prix în revista lunară ECU magazine. Romania Grand Prix continuă în iunie, iar programul celorlalte competiții din evenimente este următorul: ♞ Cluj, 13-14 iunie (10 runde, rapid) ♞ Brașov, 15-21 iulie (9 runde, standard)… ♞ Timișoara, 3-4 august (10 runde, rapid) ♞ Arad, 5-11 august (9 runde, standard) ♔ Marea Finală Romania Grand Prix – Alba Iulia (decembrie 2024). Detalii despre înscrieri la toate competițiile Romania Grand Prix, aici: https://www.romaniagp.ro/events/ Revista ECU Magazine poate fi răsfoită virtual aici: https://www.europechess.org/ecu-e-magazine-april-2024/ Mulțumiri, European Chess Union!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...
100 de ani de la Conferința româno-sovietică de la Viena – Academia Română, Filiala Iași

Istoria relațiilor internaționale și contemporană la A.D. Xenopol, Iași

Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din cadrul Academiei Române Filiala Iași are două departamente importante: Departamentul de istorie a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro