Turneul formației Doomsday Astronaut ajunge în Constanța, pe 24 martie, în Club Pheonix.

BY: stiridinromania.ro In Articole, Lifestyle

După un turneu încununat cu mare succes la sfârșitul anului trecut, cu aproape toate concertele full-house, Doomsday Astronaut revin cu un alt tur de forță prin țară și anunță o nouă serie de show-uri incendiare, special pentru fanii sonorităților progressive.

Cea de-a doua oprire pe care au programat-o în cadrul acestui turneu va fi în Constanța, în Club Pheonix, pe data de 24 martie, într-un concert care se anunță pe cât de intens, pe atât de atractiv, mai ales că pe scenă vor mai urca trupele: Contratimp, Immemorial și Scythe.

Doomsday Astronaut este una dintre cele mai inovative trupe din scena locală de metal, dacă nu chiar cea mai îndrăzneață apariție de acest gen. Cu un sound ce îmbină, într-un mod cât se poate de personal, tehnicitatea specifică progressive metalului cu elemente dreamy de post-rock și pasaje antrenante de metalcore, formația sibiană și-a marcat deja locul în marea scenă a rockului românesc.

Aparițiile live sunt adevărate demonstrații de tehnică și pasiune pentru muzică, fapt care i-a făcut imediat remarcați, reușind astfel să urce pe scena celor mai importante festivaluri de la noi, cum ar fi: Posada Rock, Rock la Mureș, Artmania Festival, Maris Fest sau ASTRA Rock.

Precedentul turneu, numit „Djent Djinn Tour”, a avut ca scop promovarea albumului cu același nume, practic cel mai recent material lansat de Doomsday Astronaut și a înregistrat un succes notabil, atât în rândul publicului, care a umplut până la refuz locațiile în care trupa a cântat, dar și în rândul presei de specialitate.

Publicații de interes din sfera rock și metal, printre care renumitul site Metalhead.ro, menționând despre trupa sibiană și prezența lor live că:

„Doomsday Astronaut se prezintă ca un permanent foc de artificii pe firmamentul nu foarte luminos al scenei underground românești, o supernovă într-un univers și așa destul de opac.”

Pentru turneul care se va opri pe data de 24 martie în Club Pheonix din Constanța, și care se va încheia pe 15 iunie în clubul The Station din Petroșani, Doomsday Astronaut au invitat alături de ei mai multe formații din sfera underground care, asemeni lor, propun o muzică îndrăzneață și foarte bine articulată.

Datele rămase din “Spring Tour 2024” sunt:

– 24 martie, Club Phoenix, Constanța; cu Contratimp, Immemorial, Scythe.
– 6 aprilie, Nemesis Art Club, Timișoara; cu Sanctuar.
– 13 aprilie, Aby Stage Bar, Râmnicu Valcea; cu Evergreed.
– 26 aprilie, Quantic Club, București, Soundart Festival.
– 17 mai, Hardward Pub, Cluj-Napoca; cu Left Hand Path, Crumble.
– 15 iunine, The Station, Petroșani; cu Evergreed.

Așadar, turneul se prezintă ca un adevărat festin muzical pentru fanii genului metal, cu un meniu sonor pe cât de variat, pe atât de complex, în care publicul este invitat să-și elibereze poftele de rock românesc făcut după cele mai rafinate rețete.

Mai multe despre Doomsday Astronaut găsiți pe:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083365447925
Instagram: https://www.instagram.com/doomsdayastronaut/
Youtube: https://www.youtube.com/@doomsdayastronaut4471
Bandcamp: https://doomsdayastronaut.bandcamp.com/album/djent-djinn
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7cOojkxvluBTL61PDZiH5V
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro