Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din România în perioada 1990-2001. General-locotenent Crăciun a fost un exemplu de devotament și profesionalism pentru numeroase generații de pompieri.

În această zi specială, de Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului, aducem un ultim omagiu acestui adevărat erou al țării. El și-a dedicat viața protejării și salvării altora, fiind un model de dăruire și sacrificiu.

Ne rugăm ca familia și cei apropiați să găsească puterea de a depăși această pierdere imensă. Înălțare lină către cer și odihnă veșnică, Domnule Comandant! Amintirea dumneavoastră va rămâne vie pentru totdeauna, ca un simbol al devotamentului și al sacrificiului suprem pentru binele celorlalți.

Adresăm sincere condoleanțe celor care au avut onoarea să-l cunoască și să lucreze alături de el. Generațiile de pompieri care au avut privilegiul să fie sub comanda sa își vor aminti mereu cu respect și recunoștință lecțiile de curaj și profesionalism pe care le-au primit.

În aceste momente de grea încercare, ne unim în gânduri și rugăciuni cu cei care îl plâng pe general-locotenent Crăciun. Să-i fie onoare și slavă pentru totdeauna pentru devotamentul său fără margini și sacrificiul său neegalat în slujba semenilor.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din România în perioada 1990-2001. În această zi specială, de Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului, aducem un ultim omagiu unui adevărat erou. General-locotenent Crăciun și-a dedicat viața protejării și salvării altora, devenind un exemplu de devotament, profesionalism și dăruire pentru numeroase generații de pompieri. Adresăm sincere condol…eanțe familiei și celor apropiați în aceste momente de grea încercare. Ne rugăm ca ei să găsească puterea de a depăși această pierdere imensă. Înălțare lină către cer și odihnă veșnică, Domnule Comandant! Amintirea dumneavoastră va rămâne veșnic vie, ca un simbol al devotamentului și al sacrificiului suprem pentru binele celorlalți.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

135 de milioane de euro, pentru construcţia noului stadion din Timişoara! A fost lansată licitaţia pentru execuţia lucrărilor

Epopeea stadionului nou din Timişoara

Timișoara se pregătește să își salute noul stadion, odată ce Compania Națională de Investiții a scos la licitație contractul...

Read More...

Performanta deosebita la Campionatul National de Inot – Cadeti (12 – 13 ani) din 2024

Campionatul Național de Înot – Cadeți (12-13 ani) s-a desfășurat la Târgoviște, în perioada 12-14 iulie 2024, unde sportivii...

Read More...

291 de localități conectate la sistemul centralizat primesc apă cu program

În prezent, coeficientul de umplere în cele 40 de lacuri de acumulare este de 80,46%, cu un volum de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro