Timișoara Fashion Week – Ediția a opta, dedicată modei sportive

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Anamaria Prodan, Dorian Popa sau Cosmina Păsărin vin la Timisoara Fashion Week! Când va avea loc evenimentul?

Timișoara Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din vestul României, se pregătește pentru ediția a opta, având ca tematică principală “sport Fashion”. Evenimentul va avea loc pe 27 și 28 septembrie, în Iulius Town, și va aduce în prim-plan rolul modei în viața cotidiană activă.

La această ediție, 30 de designeri talentați își vor prezenta colecțiile, iar moderatorul evenimentului va fi Cosmina Păsărin. În plus, vedete precum Anamaria Prodan, Alexandra Ungureanu și Dorian Popa și-au anunțat deja prezența la show-ul de modă.

Organizatorii Timișoara Fashion Week promit o ediție specială, în care moda sportivă va fi celebrată în toată splendoarea sa. Colecțiile prezentate vor respecta dress code-ul “SPORT FASHION”, iar designerii vor demonstra creativitate și inovație în abordarea acestui stil vestimentar.

Rodica Costea, organizatorul evenimentului, a declarat că ediția a opta a Timișoara Fashion Week a fost obținută cu multă muncă și că se dorește promovarea oamenilor talentați din industrie, dar mai ales a studenților de la Universitatea de Arte.

Timișoara Fashion Week va aduce împreună designeri din România și din străinătate, oferindu-le o platformă de prezentare a creațiilor lor și de a se conecta cu publicul pasionat de modă. Evenimentul se va desfășura în zona VIP din Iulius Town, începând cu ora 19.00, în zilele de miercuri și joi.

Timișoara Fashion Week este un eveniment de referință în domeniul modei din România și reprezintă o oportunitate pentru designeri, modele și pasionații de modă de a se întâlni și de a descoperi noi tendințe și stiluri. Tematica “Sport Fashion” a acestei ediții aduce o notă de dinamism și energie, accentuând importanța unui stil de viață activ și sănătos.

Astfel, Timișoara Fashion Week se pregătește să readucă moda în prim-planul atenției, evidențiind influența acesteia în viața cotidiană și promovând talentul și creativitatea designerilor români și internaționali.

Sursa: www.sursadevest.ro

“Sport Fashion” este tematica din acest an a  Timișoara Fashion Week, care se organizează de opt ani, în oraşul de pe Bega.

Evenimentul va avea loc la Iulius Town, pe 27 și 28 septembrie, iar organizatorii evidenţiază, la această ediţie, importanța modei în viața cotidiană active.

30 de designeri își vor prezenta colecțiile, iar moderator va fi Cosmina Păsărin.

Vedete precum Anamaria Prodan, Alexandra Ungureanu și Dorian Popa și-au anunțat deja prezența la show-ul de modă. 

Cel mai important fashion event din vestul României, Timișoara Fashion Week, promite o ediție specială, cu tematica sportivă, unde designeri talentați vor fi prezenți cu colecții spectaculoase ce vor respecta dress code-ul „SPORT FASHION”.

„Cu multă muncă, după 4 luni am reușit să organizăm și cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week. Am reușit să facem șapte ediții cu succes și ne dorim ca și aceasta să fie la fel. Prin prisma acestui eveniment vrem să promovăm oamenii talentați din industrie, dar mai ales studenții de la Universitatea de Arte cărora le-am oferit prilejul an de an să ne bucure cu ținutele lor speciale”, spune Rodica Costea, organizator Timișoara Fashion Week, ediția a opta.

Timișoara Fashion Week va reuni designeri din România şi din străinătate.

Show-ul de modă se va desfăşura miercuri şi joi, în zona VIP, din Iulius Town, şi va începe la ora 19.00. Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro