TikTok Star – ”Comisarul șef” vedetă pe TikTok antonellaanto000 si-a schimbat userul din nou. VIDEO

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
2022-07-29 13_34_02-Antonella Anto (@orhideeasalbatica01) TikTok _ Watch Antonella Anto's Newest Tik

Probabil in speranta ca nu va mai fi gasita, ”Comisarul șef” vedetă pe TikTok antonellaanto000 si-a schimbat userul din nou. Acum a devenit orhideeasalbatica01, dupa cum se poate vedea in poza de mai jos.

Despre Daniela Antonela Cărceanu a scris stiridecluj.ro in articolul Comisar șef în LIVE pe TikTok către fani: ”Mă-ta poate a stat. Mai du-te dracului și tu! Poate o ia mă-ta!”

Inițial, publicația Știri de Cluj a scris că ar fi vorba despre o polițistă din cadrul IPJ Harghita. Informația a fost infirmată de IPJ Harghita, scrie dej24.ro, care mai tarziu relateaza ca aceasta ar fi lucrat la Centrul de Detentie Craiova:

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) va sesiza joi Administrația Națională a Penitenciarelor cu solicitarea ca directorul general Dan Halchin să formuleze plângere penală împotriva acesteia pentru portul nelegal de decoraţii sau semne distinctive. Acesta deoarece femeia respectivă a plecat la pensie începând cu 1 ianuarie 2022”, transmite FSANP.

Doamna pretinde pe TikTok că este ”comisar șef” și face transmisiuni live în uniforma statului, continuă să se certe cu internauții și să pretindă că ea este la locul de muncă.

Eu o sa stau așa, că sunt mândră în hainele statului, și voi să mă jigniți la greu, nu? Nu vezi ce față de urangutan ai”! Hai, dispari si tu!”, a spus aceasta. 

Un tiktoker a întrebat-o dacă nu cumva o vede ministrul Bode, iar Daniela a replicat că nu îl are în lista de prieteni. 

Oamenii au continuat să o provoace, iar aceasta a spus că mai bine își descarcă nervii pe ei și nu pe subalterni. 

Vorbește cu ”Fă!” cu mămica ta, care nu și-a dat educație. Se vede de la o poștă că ești un țăran. Tu singur te faci de râs că ești un neica nimeni. Eu am alergie la retardați, Dispari!”. 

Întrebată ce părere au colegii, aceasta a spus că ”nu prea au ce părere să aibă pentru că eu sunt șefă”. 

videoclip realizat de stiridecluj.ro

Oficialii Federației Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor spun că femeia s-a pensionat în ianuarie 202 și vor ”sesiza joi Administrația Națională a Penitenciarelor cu solicitarea ca directorul general Dan Halchin să formuleze plângere penală împotriva acesteia pentru portul nelegal de decoraţii sau semne distinctive”, mai transmite stiridecluj.ro

Daniela Antonela Cărceanu (antonellaanto000) a făcut zeci de transmisiuni pe TikTok îmbrăcată în uniforma statului și nimeni nu s-a sesizat pana ala aparitia articolului pe stiridecluj.ro si dej24.ro

Primul videoclip este si pe youtube aici:
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Noul BMW M2

Performanta si eleganta: Noul BMW M2

Noul BMW M2 a fost lansat recent, aducând cu el o mulțime de inovații și upgrade-uri care îl fac...

Read More...

Sărbătorita zilei la CS Dinamo – 13 iunie: Bianca BECALI, medaliată cu bronz la Mondiale și Europene în proba individuală de sabie

Astăzi, la CS Dinamo, sărbătorim o sportivă de succes, Bianca Becali, născută în 1988, care a obținut medalii de...

Read More...
[FOTO] Respect și memorie eternă! Ziua Eroilor a fost marcată și la Lugoj

Omagierea Eroilor în Lugoj, de Ziua Înălțării Domnului

În ziua de 13 iunie, orașul Lugoj a comemorat Ziua Eroilor, marcând totodată și sărbătoarea Înălțării Domnului. Evenimentul a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro