Tâlhărie pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara: Doi tineri jefuiţi de trei agresori

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

Un băiat și o fată au fost victimele unui jaf în timp ce se aflau pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara. Cei doi tineri, în vârstă de 22 și 19 ani, au fost atacați de trei indivizi înarmați cu un baston telescopic și un cuțit. Tâlharii au reușit să fure suma de 200 de lei și un telefon mobil de la victime, amenințându-i cu armele pe care le aveau asupra lor.

După ce au scăpat de agresori, cei doi tineri au alertat imediat Poliția, care a început investigațiile în acest caz. Într-un timp scurt, tâlharii au fost identificați și capturați, iar ulterior au fost duși la audieri. Cei trei agresori, în vârstă de 15, 22 și 27 de ani, au fost acuzați de tâlhărie calificată.

Echipajul de poliție format din polițiștii Secției 1 Rurale și Secției 2 Urbane Timișoara a intervenit rapid în zonă și i-a găsit pe cei trei bărbați în proximitatea locului comiterii infracțiunii. Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara. După administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior, în urma deciziei magistraților, doi dintre ei au fost arestați preventiv.

Acest incident reamintește importanța siguranței personale și necesitatea unei atenții sporite în spațiile publice. Este recomandat ca tinerii să fie precauți și să evite să poarte asupra lor sume mari de bani sau obiecte valoroase, pentru a nu deveni ținte ușoare pentru hoți și tâlhari.

Autoritățile trebuie să continue să acționeze ferm împotriva infractorilor și să asigure un climat de siguranță în comunitate. Este esențial ca astfel de cazuri să fie investigate în mod prompt și să se aplice pedepsele corespunzătoare pentru cei responsabili. Prin sancționarea fermă a infracțiunilor, se poate contribui la descurajarea potențialilor agresori și la creșterea sentimentului de siguranță în rândul populației.

Sursa: www.sursadevest.ro

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Tâlharii au furat de la cei doi tineri suma de 200 de lei și un telefon mobil, ameninţându-i cu obiectele pe care le aveau asupra lor.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, dacă folosiţi mijloacele de transport în comun din Timişoara! De luni apar schimbări majore, atât în privinţa traseelor cât şi a programului

Când au scăpat de agresori, victimele au anunţat imediat Poliţia, care a început verificările în acest caz.

În scurt timp, tâlharii au fost identificaţi, prinşi şi duşi la audieri, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată.

Este vorba despre trei tineri de 15, 22, respectiv 27 de ani, care au fost, ulterior reţinuţi pentru 24 de ore, după doi dintre ei au fost arestaţi preventiv.

„Echipajul de poliție format din polițiștii Secției 1 Rurale și Secției 2 Urbane Timișoara s-au deplasat de urgență la fața locului, reușind depistarea celor 3 bărbați în proximitatea zonei comiterii infracțiunii. Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, iar în urma probatoriului administrat, cei trei bărbați în vârstă de 15, 22 și 27 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de 22.09.2023, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru cei doi majori”, transmite IPJ Timiş.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro