Subsidiara Intracom Telecom prezintă o soluție dual-band cu urmărire inteligentă a fasciculului

BY: stiridinromania.ro In Business

Antena inteligentă” inovatoare va fi prezentată în cadrul MWC Barcelona

Atena, Grecia – 23 februarie 2024 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții tehnologice, anunță lansarea noii antene Dual-Band Two Dimensions Beam Tracking cu diametrul de 100 cm, proiectată și produsă de filiala sa din Italia Fabbrica Italiana Antenne (FIA) Faini Telecommunication Systems Srl, cu sediul în Milano Monza. Compania își va expune produsul cu caracteristici unice la standul Intracom Telecom cu numărul 7B44 din sala 7, în cadrul MWC Barcelona 2024.

Antena Dual-Band funcționează în banda E și în frecvențele de microunde (80 GHz și 6/13/15/18/23 GHz), încorporând capabilități de urmărire inteligentă a fasciculului în două dimensiuni, împreună cu avantajele Dual-Band. Această caracteristică unică le permite operatorilor de telecomunicații să asigure o conectivitate excelentă chiar și în condiții meteorologice dificile, cu potențial impact asupra alinierii sale. Antena Dual-Band cu diametru larg asigură un mai bun al legaturii și, prin urmare, o disponibilitate mai mare, contribuind la îmbunătățirea performanței legăturii radio.

Structura îmbunătățită a antenei împreună cu capacitatea rapidă de urmărire a fasciculului au ca rezultat compensarea problemei de mediu menționate mai sus și a efectului de oscilație a stâlpilor din cauza radiației solare. Această antenă inovatoare se interfațează perfect cu seria de sisteme radio UltraLink™-GX80 în banda E, îmbunătățind capacitățile legăturii radio (capacitate și disponibilitate).

Konstantinos Michailidis, Director de Operațiuni al FIA Faini Telecommunication Systems Srl, a declarat:  “Suntem mândri să prezentăm conceptul nostru inovator de antenă Dual-Band. Cu această tehnologie revoluționară, pierderea de aliniere cauzată de radiațiile solare este compensată în mod eficient de sistemul de realiniere automată a antenei. Mai mult, acest sistem este conceput pentru a aborda potențiala pierdere permanentă de aliniere cauzată de vânt, toate acestea în cadrul intervalului de reglare adecvat, menținând avantajele sistemului Dual-Band. Acest progres demonstrează angajamentul nostru de a oferi soluții de ultimă generație în domeniul telecomunicațiilor.”

Mentionam că FIA Faini Telecommunication Systems Srl, este o companie specializată în proiectarea și fabricarea unei game complete de antene pentru legături radio, sisteme Point to Point și Point to Multi Point, având instalate peste un milion de antene în întreaga lume.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Mănăstirea Căldărușani – un important lăcaș de cult din secolul al XVIII-lea, situat în comuna Căldărușani.

Mănăstirea Căldărușani este un loc sacru și plin de istorie, situat în comuna Căldărușani, la doar câțiva kilometri de...

Read More...
Photo of two men in blue lab jackets working on a copper colored box with wires

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru misiunea Artemis III din 2026

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru astronauți să-l desfășoare pe Lună în 2026, în cadrul misiunii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro