Spune că nu este pregătit pentru o relație, dar vrea să fie prieten – Ce înseamnă această scuză?

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
relationship

Aud adesea de la femei cărora li s-a oferit vechea scuză „Nu sunt pregătit pentru o relație, dar vreau să fiu prietenul tău” de la un bărbat la care țin cu adevărat. Ei se întreabă adesea dacă această scuză este cod pentru altceva. De asemenea, se întreabă dacă, pentru că vrea să fie prieteni, ar trebui să continue cu relația sau pur și simplu să o lase.

Am auzit de la o femeie care a spus: „Mă văd cu tipul ăsta de vreo două luni. Mi se pare grav. Cred că s-ar putea să fiu îndrăgostit de el. Cred că s-ar putea să vreau să mă căsătoresc cu el într-o zi. noaptea trecută, am început să fac aluzie la asta și m-a oprit și a spus că mă place foarte mult, dar pur și simplu nu este pregătit pentru o relație. El a subliniat că mă prețuiește ca pe un prieten foarte apropiat. Știu că a avut o pauză urâtă. chiar înainte să mă întâlnească. Așa că cred că spune adevărul despre asta. Dar toată chestia cu „Vreau doar să fiu prieteni” mă întristează foarte mult. Ar fi mai bine dacă ar spune că vrea să ia relația noastră romantică încet. dar nu a făcut-o. A spus că vrea doar să-mi fie prieten. Ce înseamnă asta? Și cum ar trebui să procedez? Ar trebui să continui să-l văd ca prieteni? Sau renunț și plec?” Voi încerca să abordez aceste preocupări în articolul următor.

Multe cupluri căsătorite de astăzi au început ca doar prieteni: Știu că lucrurile ar putea părea îngrozitoare acum, dar astăzi există nenumărate cupluri căsătorite fericite care și-au început relația ca doar prieteni. De fapt, mulți dintre ei au fost în primirea unuia dintre ei care nu era pregătit pentru o relație și, totuși, iată că sunt căsătoriți fericiți. Deci ceea ce spune el astăzi nu trebuie neapărat să îți dicteze viitorul. Sentimentele și intențiile oamenilor se schimbă. Acest bărbat îi spunea acestei femei că ea este foarte importantă pentru el și că vrea să o vadă în continuare. Da, încerca să redefinească relația, dar nu încerca să o pună capăt.

El nu îți cere să-i părăsești viața: Mai exact, dacă nu ar fi avut niciun interes într-o relație cu ea, probabil că nu ar fi subliniat cât de importantă era ea pentru viața lui. Bărbații care nu-și doresc nici un tip de relație cu tine, de multe ori, fie vor clarifica acest lucru, fie vor întrerupe comunicarea destul de repede după discursul „Vreau doar să fiu prieteni”. Nici aici nu a fost cazul. Nu încerca să scoată această femeie din viața lui. Dimpotrivă, el sublinia cât de importantă era ea pentru el.

Dacă vrea să fie prieteni, ce te împiedică să fii prietenos?: Este interesant de observat că, de cele mai multe ori, când femeile mă întreabă dacă ar trebui să se îndepărteze după ce un bărbat îi spune că vrea doar să fie prieteni, este adesea foarte clar că acesta este ultimul lucru pe care vor să-l facă. De multe ori este foarte clar că vor să rămână în viața lui, dar sunt atât de răniți de cuvintele lui încât sunt tentați să renunțe. Știu că asta poate răni. Dar dacă el este cu adevărat important pentru tine, care este răul în a urmări o prietenie pentru a vedea unde duce? Nu există niciun motiv să presupunem că nu spune adevărul despre faptul că nu este pregătit pentru o relație romantică. Se știa că acest bărbat a avut o despărțire urâtă. I s-a permis să-și ia ceva timp pentru a se vindeca. De fapt, acordarea de timp pentru vindecare asigură că următoarea relație are șansa de a reuși.

Deci nu era nici un motiv să ne îndoim de ceea ce spunea. Și din moment ce era atât de important pentru această femeie, atunci o strategie bună ar putea fi să continui cu o prietenie distractivă și să vezi unde duce asta. De fapt, acesta poate fi un moment dulce într-o relație. Și relațiile fericite și sănătoase provin adesea din legături care au fost primele prietenii. Vedeți asta ca pe o oportunitate de a construi o fundație cu acest om. Ce rău poate face?

Doar timpul va spune care sunt cu adevărat intențiile sale viitoare: Știu că vrei să-ți spun ce gândește. Dar el este singurul cu acele răspunsuri. Cu toate acestea, vestea bună este că adesea, adevărul se va dezvălui cu timpul. Dacă continuă să-și dorească să petreacă timp cu tine și te caută, atunci este destul de evident că se înclină mai mult spre o relație tot timpul. Dar, chiar trebuie să păstrați o atitudine pozitivă și să vedeți ce vă va spune comportamentul lui. Dacă el este la fel de important pe cât sugera această tânără femeie, este probabil că acest proces ar fi meritat.

Source by Mari Deene
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...
Cocaine cartel collapses after final arrests in Spain

Dismantlarea cartelului de cocaina: operatiunea completa

Operațiunea coordonată la nivel internațional a vizat rețeaua criminală care coordona traficul de cocaină în cantități mari din Colombia,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro