Sfântul Maslu la Mănăstirea ”Sfânta Treime” Pereu

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
manastirea pereu

Credincioșii din zona Lugojului și nu numai sunt invitați să participe duminică, 14 aprilie, la Sfântul Maslu de la Mănăstirea “Sfânta Treime” Pereu. Situată într-o poiană în apropierea drumului județean ce leagă Măguriul de Cireșu, această mănăstire este un loc de rugăciune și vindecare pentru cei care participă la slujbele religioase desfășurate aici.

Pregătirile pentru acest eveniment încep încă de dimineață, cu Sfânta Liturghie, iar de la ora 16 va avea loc oficierea maslului de către un sobor de preoți. Maslul este o slujbă în care, prin rugăciuni și ungerea cu untdelemn sfințit, credincioșii primesc harul vindecării de bolile sufletești și trupești, precum și iertarea de păcate.

Mănăstirea “Sfânta Treime” Pereu a fost construită acum peste 20 de ani și este considerată unul dintre cele mai frumoase așezăminte monahale din zona de est a județului. Aici, credincioșii se pot retrage pentru a se ruga, a se liniști și a căuta vindecare și alinare în fața problemelor cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Evenimentul de duminică va aduce împreună oameni din diverse comunități, toți în căutarea unei binecuvântări și a unui moment de reînnoire spirituală. Sfântul Maslu este considerat un prilej important de întâlnire cu divinitatea și de primire a vindecării, atât pe plan fizic, cât și pe plan spiritual.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Credincioşii din zona Lugojului, dar nu numai, sunt așteptați duminică, 14 aprilie, la Sfântul Maslu de la Mănăstirea ”Sfânta Treime” Pereu, situată într-o poiană aflată în apropierea drumului judeţean ce leagă Măguriul de Cireşu.

Pregătirile religioase destinate acestui eveniment încep din prima parte a zilei cu Sfânta Liturghie după care, de la orele 16, va fi oficiat maslul de către un sobor de preoţi.

Maslul este slujba în care, prin rugăciunile preoţilor şi prin ungerea cu untdelemn sfinţit, se împărtăşeşte creştinilor bolnavi harul vindecării de bolile sufleteşti şi trupeşti, precum şi iertarea de păcate.

Lăcaşul de cult a fost construit în urmă cu peste 20 de ani şi a devenit unul dintre cele mai frumoase aşezăminte monahale din zona de est a judeţului.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro