Sesiuni de instruire și pregătire a personalului medical pentru elicopterele Black Hawk S-70M și Airbus H135

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

În perioada 14-15 Noiembrie 2023, la sediul Inspectoratul General de Aviație al MAI, au avut loc sesiuni de instruire și pregătire destinate personalului medical care urmează să execute misiuni pe elicopterele Black Hawk S-70M și Airbus H135. Aceste activități au implicat atât medici, cât și asistenți medicali, care au participat activ și s-au concentrat asupra utilizării eficiente a echipamentelor medicale din completul elicopterelor, în vederea gestionării situațiilor de urgență.

Această inițiativă reprezintă un efort comun pentru consolidarea capacităților operaționale și subliniază angajamentul Inspectoratului General de Aviație al MAI în asigurarea unei intervenții eficiente în situații critice. Prin pregătirea riguroasă a personalului medical, se urmărește optimizarea intervențiilor în cazurile de urgență.

Este important de menționat că Inspectoratul General de Aviație al MAI a achiziționat recent 7 elicoptere Blackhawk. Acestea vor fi utilizate în managementul situațiilor de urgență, dintre care 3 vor fi configurate pentru operațiuni maritime și 3 pentru uscat. De asemenea, un elicopter a fost achiziționat pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.

Această investiție în echipamente moderne și instruirea personalului medical pe elicopterele Black Hawk și Airbus H135 demonstrează preocuparea și eforturile autorităților în dezvoltarea capacităților de intervenție în situații de urgență. Prin aceste măsuri, se asigură o gestionare eficientă a situațiilor critice, în beneficiul populației și al comunității în ansamblu.

Astfel, prin organizarea acestor sesiuni de instruire și pregătire, Inspectoratul General de Aviație al MAI asigură în continuare dezvoltarea și consolidarea capacităților operaționale în domeniul intervențiilor medicale de urgență. Colegilor noștri din domeniul medical li se urează succes în misiunile viitoare, iar pregătirea riguroasă pe care o primesc va contribui semnificativ la gestionarea optimă a situațiilor de urgență.

Este important să subliniem faptul că furnizarea de echipamente moderne și instruirea continuă a personalului reprezintă aspecte esențiale în asigurarea unei intervenții rapide și eficiente în situații de urgență. Aceste investiții și eforturile de pregătire contribuie la creșterea nivelului de siguranță și la protecția cetățenilor în fața potențialelor riscuri și amenințări.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

În perioada 14-15 Noiembrie 2023, la sediul Inspectoratul General de Aviație al MAI, au fost organizate sesiuni de instruire și pregătire a personalului medical desemnat executării misiunilor pe elicopterele Black Hawk S-70M și Airbus H135. Atât medici, cât și asistenți medicali, au participat activ la activitățile de instruire, concentrându-se asupra utilizării eficiente a echipamentelor medicale din completul elicopterelor, dedicate gestionării situațiilor de urgență. Aces…t efort comun reprezintă un pas semnificativ în consolidarea capacităților operaționale și evidențiază angajamentul nostru în asigurarea unei intervenții eficiente în situații critice. Le dorim succes colegilor noștri în misiunile viitoare și suntem încrezători că pregătirea lor riguroasă va contribui semnificativ la gestionarea optimă a situațiilor de urgență. *** Reamintim faptul că Inspectoratul General de Aviație al MAI a achiziționat 7 elicoptere Blackhawk, aparate de zbor care vor fi utilizate pentru managementul situațiilor de urgență, 3 fiind configurate pentru operațiuni maritime și 3 pentru uscat, iar 1 elicopter a fost achiziționat pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române. #dsu #igsu #igav #saj #sabif #upu #cpu #salvamont #urgenta #situatiideurgenta #sistemintegrat #InstruireMedicala #ElicoptereBlackHawk #AirbusH135


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Deplasare a unui contingent de pompieri către Franța

Astăzi, 13 iulie, a pornit către Franța cel de-al doilea contingent format din 40 de pompieri pentru schimbarea efectivelor...

Read More...

Performanțe remarcabile la INOT Campionatul țărilor Central Europene

La Campionatul țărilor Central Europene de înot, sportivele de la Dinamo au avut rezultate remarcabile. Daria Silișteanu a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro