Sesiunea de Bacalaureat 2024: rezultate și contestații

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Ziua 2 de BAC: 1110 elevi au susținut examenul fără probleme!

Astăzi, 02 iulie 2024, a avut loc a doua probă scrisă din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, proba obligatorie specifică profilului, sesiunea 2024. Cu un total de 1147 de candidați înregistrați pentru proba respectivă, numărul celor prezenți a fost de 1110, în timp ce 37 de candidați nu s-au prezentat la examen. De asemenea, 4 elevi au solicitat susținerea probelor scrise în condiții speciale. Un aspect remarcabil este faptul că nu au fost raportate incidente în centrele de examen, asigurând astfel un mediu propice desfășurării corecte a examenului. Următoarea probă scrisă, E.d) – proba la alegere a profilului și a specializării, este programată pentru joi, 04 iulie 2024. Primele rezultate vor fi publicate luni, 8 iulie 2024, iar contestațiile vor putea fi depuse în același interval orar. Este de menționat că comunicarea rezultatelor va respecta întocmai Regulamentul general privind protecția datelor personale, folosind codurile individuale distribuite candidaților la prima probă. Rezultatele finale sunt programate să fie afișate vineri, 12 iulie 2024.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

Astăzi, 02 iulie 2024, s-a desfășurat a doua probă scrisă din cadrul Examenului Național de Bacalaureat (E.c) – proba obligatorie specifică profilului) – sesiunea 2024.  

Au fost înscriși la proba E.c) – proba obligatorie specifică profilului, 1147 candidați. Au fost prezenți 1110 candidați. Nu s-au prezentat la examen 37 de candidați. Un număr de 4 elevi a solicitat susținerea probelor scrise în condiții speciale.

Nu au fost înregistrate incidente în centrele de examen.

Subiectele și baremele de corectare pentru proba E.c) – proba obligatorie specifică profilului au fost publicate de către Centru Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Următoarea probă scrisă, E.d) – proba la alegere a profilului și a specializării, se va desfășura joi, 04 iulie 2024.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 8 iulie 2024, pe site-ul http://static.bacalaureat.edu.ro/2024 până la ora 12.00. Contestațiile vor fi depuse în intervalul orar 12.00-18.00.

Pe data de 12 iulie se vor afișa rezultatele finale de la Examenului Național de Bacalaureat 2024, după contestații.

Comunicarea rezultatelor obținute se va face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul http://static.bacalaureat.edu.ro/2024 respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate codurile individuale ce au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 12 iulie 2024.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Nutriția și performanța fizică: Rolul alimentației echilibrate în susținerea activității fizice

Nutriția și performanța fizică sunt două aspecte strâns legate între ele, având un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării...

Read More...

Monumente de măiestrie: Arhitectura gotică și catedralele medievale

Arhitectura gotică este unul dintre cele mai impunătoare și fascinante stiluri arhitectonice din istoria umanității. Începută în Franța în...

Read More...

Pericolul marée roșie: consecințele devastatoare asupra mediului înconjurător

Dacă stai pe malul oceanului și vezi cum apa își schimbă culoarea într-un roșu înspăimântător, ar trebui să știi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro