Senatorul Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: “Astăzi cinstim memoria sfântă a lui Horea, Cloşca şi Crişan, Martiri şi Eroi ai Naţiunii Române”

BY: stiridinromania.ro In Articole, STIRILE ZILEI
diana sosoaca pandemie razboi 2023 ucraina teritorii

Diana ŞOŞOACĂ a transmis astazi un comunicat de presa in memoria martirilor Horea, Cloşca şi Crişan. Redam comunicatul integral.

Ziua Naţională Horea, Cloșca și Crișan, Martiri și Eroi ai Națiunii Române

Astăzi cinstim memoria sfântă a lui Horea, Cloşca şi Crişan, Martiri şi Eroi ai Naţiunii Române. Vremurile în care românii nu aveau drepturi în țara lor din cauza Austro-Ungariei se repetă acum când resursele României sunt pe mâna puterilor străine.

Ca și în perioada lui Horea, Cloșca și Crișan, românii trebuie să se ridice împotriva asupritorilor străini și a cozilor lor de topor și să își recâștige dreptul de a fi stăpâni în propria lor țară.

Și azi, ca și atunci, destinele țării se decid în capitale străine, iar românii sunt ținuți în iobăgie și pedepsiți dacă își cer drepturile.

Este de datoria noastră să ne asigurăm că trupul ţării nu va fi sfâşiat din nou precum trupurile martirilor Horea, Cloşca şi Crişan.

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

2.11.2023
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro