Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 4 septembrie 2023 în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial s-a desfășurat în Sala de Consiliu „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial, în data de 4 septembrie 2023, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu. Această ședință a avut ca principal scop analizarea și luarea deciziilor referitoare la activitatea desfășurată de Episcopia Sloboziei și Călărașilor.

Unul dintre subiectele discutate în cadrul ședinței a fost tipărirea Albumului Omagial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor în trei volume. Consiliul Eparhial a acordat arhiereasca binecuvântare pentru acest proiect, care va reprezenta o importantă lucrare de promovare și cunoaștere a istoriei și patrimoniului cultural-religios al Episcopiei.

Totodată, s-a luat în discuție și îmbunătățirea activității pastoral-misionare și administrativ-patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Consiliul Eparhial a acordat arhiereasca binecuvântare pentru implementarea unor măsuri și proiecte care vor contribui la dezvoltarea și eficientizarea acestor activități.

Această ședință de lucru a arătat preocuparea și implicarea Consiliului Eparhial în promovarea valorilor culturale și spirituale ale Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Prin acordarea binecuvântării pentru tipărirea Albumului Omagial și pentru îmbunătățirea activității pastorale și administrative, Consiliul Eparhial demonstrează dorința de a sprijini și promova tradițiile, istoria și patrimoniul religios al Episcopiei.

În concluzie, ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial a reprezentat un moment important în viața Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, în care s-au luat decizii privind proiecte și măsuri care vor contribui la promovarea și dezvoltarea instituției. Aceste decizii reflectă implicarea și preocuparea Consiliului Eparhial pentru valorile culturale și spirituale ale comunității religioase pe care o reprezintă.

Sursa: sf-esc.ro.

În Sala de Consiliu „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial a avut loc luni, 4 septembrie 2023, ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

În ședința de lucru s-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru tipărirea Albumlui Omagiale al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor în trei volume.

S-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: sf-esc.ro
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

Start la o nouă ediție Dințișorii Veseli. dm drogerie markt și Colgate aduc din nou zâmbete în grădinițe

Într-o lume în care zâmbetele deschid uși, dm drogerie markt își invită din nou prietenii mici și mari într-o...

Read More...
ruxi dumitrescu

Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!

"Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!" Așa isi incepe astazi postarea Federația Română de Volei, care ne-a anunțat ca...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro