Schimbare de locație pentru recitalul cameral “Europa din Timișoara”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Anunţ de ultimă oră, de la Filarmonica Banatul! Recitalul cameral „EUROPA DIN TIMIȘOARA” se mută la Sala Capitol

Recitalul cameral “EUROPA DIN TIMIȘOARA” va avea loc la Sala Capitol, în locul Sinagogii din Cetate, anunță organizatorii evenimentului. Schimbarea de locație s-a produs din motive obiective și nu va afecta desfășurarea spectacolului. Recitalul va începe la aceeași oră, mâine, 19 septembrie, de la ora 19:00.

Evenimentul va fi susținut de talentații artiști Laura Ristic la vioară, Marko Ristic la acordeon și Sorin Petrescu la pian. Aceștia promit să ofere publicului o experiență muzicală de neuitat prin interpretarea lor deosebită.

Pentru cei care doresc să participe la acest recital cameral, biletele sunt disponibile pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casieria instituției și pe platforma online myticket.ro. Astfel, publicul poate achiziționa bilete în avans și asigura astfel locurile la acest eveniment deosebit.

Schimbarea de locație a acestui recital cameral nu va afecta calitatea și valoarea artistică a spectacolului. Sala Capitol este o locație adecvată pentru astfel de evenimente și oferă o atmosferă intimă și primitoare. Astfel, publicul se va putea bucura de muzică de înaltă calitate într-un cadru potrivit.

Recitalul cameral “EUROPA DIN TIMIȘOARA” este un eveniment cultural important pentru orașul Timișoara și pentru comunitatea sa artistică. Prin această manifestare, organizatorii doresc să promoveze diversitatea culturală și să aducă muzica clasică mai aproape de publicul larg.

Așadar, cei pasionați de muzică sunt așteptați mâine la Sala Capitol pentru a se bucura de o experiență muzicală deosebită oferită de Laura Ristic, Marko Ristic și Sorin Petrescu. Biletele pot fi achiziționate în avans, iar publicul se poate bucura de interpretările lor talentate într-un cadru intim și primitoare.

Sursa: www.sursadevest.ro

Din motive obiective, organizatorii recitalului cameral „EUROPA DIN TIMIȘOARA”, programat inițial la Sinagoga din Cetate, au anunțat o schimbare de locație.

Evenimentul va avea loc la Sala Capitol și va începe la aceeași oră, mâine, 19 septembrie, de la ora 19:00.

CITEŞTE ŞI: Începe procesul lui Octavian Mazilu! Medicul este acuzat că a luat 26 de şpăgi în mai puţin de două luni

Recitalul, susținut de talentații artiști LAURA RISTIC la vioară, MARKO RISTIC la acordeon și SORIN PETRESCU la pian, promite să ofere publicului o experiență muzicală de neuitat.

Pentru cei care doresc să participe la acest eveniment, biletele sunt disponibile pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie și pe platforma myticket.ro: link bilete.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro