Sărbătoriții zilei la CS Dinamo – 6 martie

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Astăzi, 6 martie, CS Dinamo își sărbătorește sportivii de succes. Ede Karoly MOLNAR, ciclist în vârstă de 26 de ani, se remarcă prin titlul de campion european obținut în anul 2023, precum și prin medalia de bronz câștigată la Campionatul European din 2022. Acesta este de asemenea un multiplu campion național la mountain-bike, demonstrându-și talentul și perseverența în competițiile sportive.

Flavius DOBRE, în vârstă de 40 de ani, este un rugbyst cu o carieră impresionantă în echipa ”Buldogilor”. Cu peste 20 de ani de activitate în tricoul ”alb-roșu”, atât ca jucător cât și ca antrenor, acesta s-a remarcat prin multiplele titluri de campion național pe care le-a obținut de-a lungul timpului. Dedicația și pasiunea sa pentru sportul cu mingea ovală au fost recunoscute de-a lungul anilor.

Dorin TICĂ, un tânăr rugbyst în vârstă de 20 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentați jucători români din ”linia I”. Cu o forță fizică impresionantă și o determinare de fier, acesta reprezintă viitorul promițător al echipei Dinamo. Performanțele sale sportive îl plasează în topul jucătorilor de rugby din România.

Astfel, CS Dinamo își sărbătorește astăzi sportivii talentați și dedicați, care aduc onoare clubului prin performanțele lor remarcabile în competițiile naționale și internaționale. #Dinamo #rugby #ciclism.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

6 martie – Sărbătoriții zilei la CS Dinamo Ede Karoly MOLNAR (ciclism / n. 1996) – campion european în 2023, medaliat cu bronz la CE 2022, multiplu campion național la mountain-bike Flavius DOBRE(rugby / 1981) – multiplu campion național în tricoul ”alb-roșu”, cu peste 20 de ani de activitate în echipa ”Buldogilor”, ca jucător și apoi antrenor Dorin TICĂ (rugby / n. 2001) – unul dintre cei mai valoroși jucători români în ”linia I”, rugbist puternic și determinat #Dinamo #rugby #ciclism


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro