“Salvarea căţeluşilor din bazinul de apă dezafectat”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Intervenţie de suflet, a pompierilor! Au salvat, de la moarte sigură, doi căţeluşi

Doi cățeluși au fost salvați și au primit o a doua șansă la viață, după ce o femeie a observat că aceștia erau blocați pe fundul unui bazin de apă dezafectat, în imposibilitatea de a ieși. Incidentul a avut loc în localitatea Tileagd, județul Bihor.

Femeia, care a observat cățelușii, a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul pompierilor. Echipa de intervenție a sosit rapid la adresa indicată și a acționat imediat pentru a salva animalele.

Unul dintre pompieri, asigurat cu o coardă de salvare de către colegii săi, a coborât în bazin și a reușit să aducă la suprafață cei doi pui de câine. Intervenția a fost urmărită cu sufletul la gură de femeia care a sunat la numărul de urgență și care, ulterior, a decis să îi adopte pe micuții blănoși.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor, apelul prin Sistemul Unic de Urgență 112 a fost primit în jurul orei 17:40, iar femeia care trecea prin zonă a sesizat pericolul în care se aflau cei doi cățeluși. Aceștia căzuseră în bazinul de apă dezafectat, care era adânc de aproximativ trei metri și în care erau aruncate deșeuri menajere.

Este îmbucurător să vedem că există persoane atente la suferința animalelor și dispuse să acționeze pentru a le salva. Adoptarea celor doi cățeluși de către femeia care i-a găsit este un gest frumos și demonstrază responsabilitatea și iubirea față de animalele fără stăpân.

Incidente de acest gen ne reamintesc importanța implicării noastre în protejarea și îngrijirea animalelor. Este responsabilitatea noastră să fim atenți la nevoile și suferința acestora și să acționăm în consecință. Adoptarea animalelor abandonate este una dintre modalitățile prin care putem contribui la diminuarea numărului lor și la oferirea unui cămin cald și iubitor.

Sursa: www.sursadevest.ro

Doi căţeluşi au primit o nouă şansă la viaţă, dar şi un cămin, după ce o femeie i-a observat pe fundul unui bazin de apă dezafectat, în imposibilitatea de a mai ieşi.

Femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, care au ajuns imediat la adresa indicată, din localitatea Tileagd, judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Ligia Dugulescu, noul preşedinte al PMP Timiş! În funcția de vicepreședinte a fost ales primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu

Unul dintre salvatori, asigurat de colegi cu cordiţa de salvare, a coborât în bazin ş i-a adus la suprafaţă pe cei doi pui de câine.

Femeia care a sunat la 112 a urmărit cu sufletul la gură, intervenţia pompierilor, iar la final a decis să îi adopte pe micuţii blănoşi.

“Pompierii militari aleșdeni au intervenit în localitatea Tileagd, pentru salvarea a doi căței, căzuți într-un bazin de apă dezafectat, adânc de aproximativ trei metri, aflat pe amplasamentul unei foste fabrici de cherestea. Apelul prin Sistemul Unic 112 a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 17.40, o femeie care trecea prin zonă sesizând pericolul în care se aflau cei doi pui de câine, căzuți într-un bazin de apă dezafectat, în care erau aruncate deșeuri menajere”, transmite ISU Bihor.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro