S.U.A.: “Mai multă asistență pentru dezastre acordată statului Hawaii de către președintele Joseph R. Biden, Jr.”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
President Joseph R. Biden, Jr. Amends Hawaii Disaster Declaration

Președintele Joseph R. Biden, Jr. a pus la dispoziție asistență suplimentară pentru statul Hawaii, autorizând o creștere a finanțării federale pentru proiectele de asistență publică în statul Hawaii ca rezultat al incendiilor de pădure începute pe 8 august 2023 și continuând.

Potrivit ordinului Președintelui de astăzi, cota federală pentru Asistența Publică a fost majorată la 90% din costurile eligibile totale, cu excepția asistenței aprobată anterior la 100%.

Pentru informații suplimentare, mass-media ar trebui să contacteze Biroul de Știri FEMA la (202) 646-3272 sau FEMA-NEWS-DESK@FEMA.DHS.GOV.

Textul furnizat prezintă o informare scurtă și concisă despre decizia Președintelui Biden de a crește finanțarea federală pentru proiectele de asistență publică în statul Hawaii, în urma incendiilor de pădure din august 2023. Această decizie vine în sprijinul statului afectat de dezastre naturale, asigurând o cotă mai mare de finanțare federală pentru costurile eligibile. Cu toate acestea, nu sunt furnizate informații suplimentare despre amploarea incendiilor sau despre impactul acestora asupra comunității.

Este important de menționat că această creștere a finanțării federale la 90% nu se aplică asistenței deja aprobată la 100%. Aceasta sugerează că există proiecte de asistență în desfășurare sau finalizate care beneficiază deja de o cotă maximă de finanțare federală.

În concluzie, decizia Președintelui Biden de a majora finanțarea federală pentru asistența publică în statul Hawaii este un pas important în sprijinirea comunităților afectate de incendiile de pădure. Cu toate acestea, este necesară o investigație suplimentară pentru a înțelege în profunzime impactul acestor incendii și necesitatea asistenței suplimentare.

Sursa: www.whitehouse.gov.

Today, President Joseph R. Biden, Jr. made additional disaster assistance available to the State of Hawaii by authorizing an increase in the level of federal funding for Public Assistance projects undertaken in the State of Hawaii as a result of wildfires beginning on August 8, 2023, and continuing.

Under the President’s order today, the federal share for Public Assistance has been increased to 90 percent of total eligible costs, except assistance previously approved at 100 percent.

FOR FURTHER INFORMATION MEDIA SHOULD CONTACT THE  FEMA NEWS DESK AT (202) 646-3272 OR FEMA-NEWS-DESK@FEMA.DHS.GOV.

###


Foto: Click pentru sursa imaginii , Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro