România obține bronzul la European Open la Judo în Sarajevo, Bosnia și Herțegovina

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Orașul Sarajevo, din Bosnia și Herțegovina, a găzduit în acest week-end European Open la Judo pentru seniori, la care România a fost reprezentată de șapte sportivi, două fete și cinci băieți. Cele două sportive românce, Thalia Garcia Castillo și Amanda Zuaznabar Torres, sunt legitimate la Clubul Sportiv Rapid București. Amanda Zuaznabar Torres a obținut medalia de bronz la categoria 63 de kilograme, după o evoluție foarte bună.

Thalia Garcia Castillo, la categoria 52 de kilograme, a fost și ea aproape de podium, dar a pierdut în mod dramatic în fața unei reprezentante a Israelului în “golden score”. Ambele sportive sunt pregătite de antrenorii Marian Maria și Cristian Pintrijel și își continuă parcursul bun din acest an.

La European Open la Judo pentru seniori de la Sarajevo au participat judoka din 30 de țări de pe patru continente. Performanța obținută de Amanda Zuaznabar Torres demonstrează nivelul înalt al sportului românesc în această disciplină și aduce mândrie și satisfacție în rândul suporterilor.

Această competiție reprezintă o oportunitate excelentă pentru sportivii români de a se testa în fața unor adversari puternici și de a acumula experiență în competițiile internaționale. Participarea la astfel de evenimente contribuie la dezvoltarea și promovarea sportului în România și încurajează tinerii să se implice în practicarea unei discipline sportive.

Felicitări sportivilor români pentru rezultatele obținute și succes în continuare în competițiile viitoare!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Orașul Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, găzduiește în acest week-end European Open la Judo pentru seniori. România este reprezentată la această competiție de șapte sportivi, două fete și cinci băieți. Ambele sportive, Thalia Garcia Castillo și Amanda Zuaznabar Torres, sunt legitimate la Clubul Sportiv Rapid București. La capătul unor evoluții foarte bune, Amanda Zuaznabar Torres a reușit să cucerească bronzul la categoria 63 de kilograme!

Thalia Garcia Castillo – categoria 52 de kilograme, a fost și ea la un pas de podium, dar a pierdut dramatic, în „golden score” în fața reprezentantei Israelului.

Pregătite de antrenorii Marian Maria și Cristian Pintrijel, Thalia Garcia Castillo și Amanda Zuaznabar Torres își continuă astfel parcursul bun din acest an.

La European Open la Judo pentru seniori de la Sarajevo au participat judoka din 30 de țări de pe patru continente.
Felicitări! Succes în continuare!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Premieră în Justiție. Imaginea lui Ceaușescu pe prelata unui camion i-a adus dosar penal unui locuitor din Zalău

Fotografia alb-negru de pe camionul surprins pe Valea Oltului era însoțită de textul: „Singurul conducător român cu sânge de...

Read More...

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro