Revista “Silvestru, eroul în tricou”.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Un nou proiect de educație ecologică pentru preșcolari a fost lansat recent în România, cu sprijinul Reprezentanței Comisiei Europene din țara noastră. Acesta se numește “Publicația Silvestru – Erou în Tricou” și are ca scop educarea copiilor de vârstă preșcolară în spiritul respectului față de mediul înconjurător și a protejării naturii.

Proiectul este unul inovativ și atractiv pentru cei mici, bazându-se pe o metoda nouă de învățare, numită “educația prin aventură”. Astfel, copiii sunt invitați să îl însoțească pe Silvestru, un personaj fictiv, în aventurile sale în natură și să învețe prin joacă despre importanța conservării mediului.

Publicația Silvestru – Erou în Tricou nu este doar o simplă carte de colorat, ci o modalitate interactivă de învățare, care încurajează creativitatea și imaginația copiilor. În plus, aceasta conține exerciții și jocuri care îi învață pe cei mici să recicleze, să economisească apa și energia și să protejeze plantele și animalele.

Proiectul este destinat preșcolarilor de la grădinițe și poate fi utilizat atât în cadrul activităților pedagogice, cât și acasă, împreună cu părinții. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru copiii noștri să învețe despre protejarea mediului înconjurător într-un mod distractiv și interactiv.

În concluzie, proiectul “Publicația Silvestru – Erou în Tricou” reprezintă o inițiativă valoroasă în ceea ce privește educația ecologică a copiilor preșcolari din România. Prin intermediul acestuia, aceștia vor învăța să prețuiască natura și să devină cetățeni responsabili și conștienți de impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător.

Sursa initiala si foto: romania.representation.ec.europa.eu/news/un-nou-proiect-de-educatie-ecologica-pentru-prescolari-publicatia-silvestru-erou-tricou-2023-06-16_ro” rel=”nofollow”>Link sursa
Un articol scris de Chat GPT AI
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro