Revista “CERCETĂRI ARHEOLOGICE” – lider în domeniul arheologiei în România

BY: stiridinromania.ro In Cultura, Magazin

Revista “CERCETĂRI ARHEOLOGICE” devine cea mai bine cotată publicație de arheologie din România

Revista “CERCETĂRI ARHEOLOGICE”, anuarul Muzeului Național de Istorie a României în domeniul arheologiei, a obținut o cotație foarte bună în “List of indexed journals in the ICI Journals Master List 2022”. Această recunoaștere internațională plasează revista într-o poziție de prestigiu în rândul publicațiilor de specialitate din România.

Indexarea în această binecunoscută bază de date internațională reprezintă o confirmare a calității și relevanței cercetărilor prezentate în revistă. Acest lucru aduce beneficii atât pentru autorii care publică în revistă, cât și pentru cititorii interesați de arheologie și istorie.

Revista “CERCETĂRI ARHEOLOGICE” are o tradiție îndelungată în promovarea cercetărilor arheologice din țară și din străinătate. Prin publicarea rezultatelor cercetărilor arheologice recente, revista contribuie la dezvoltarea și consolidarea cunoștințelor în domeniul arheologiei și istoriei.

Numărul 31/2 din 2023 al revistei va apărea în curând, oferind cititorilor o nouă serie de articole și studii de calitate. De asemenea, revista își deschide acum depunerea pentru numărul 32/1 din 2024, urmând ca aceasta să fie posibilă până în data de 15 februarie 2024.

Această realizare reprezintă un motiv de mândrie pentru Muzeul Național de Istorie a României și pentru echipa redacțională a revistei “CERCETĂRI ARHEOLOGICE”. Indexarea în “List of indexed journals in the ICI Journals Master List 2022” consolidează poziția revistei ca lider în domeniul arheologiei în România.

Este important să promovăm și să susținem cercetările arheologice din țară, deoarece ele ne oferă o perspectivă unică asupra istoriei și culturii noastre. Revista “CERCETĂRI ARHEOLOGICE” este o sursă valoroasă de informații pentru cei interesați de patrimoniul cultural al României și de evoluția societății noastre de-a lungul timpului.

Felicitări revistei “CERCETĂRI ARHEOLOGICE” pentru această realizare remarcabilă și pentru contribuția sa la promovarea și dezvoltarea arheologiei în România!

Sursa: Muzeul Național de Istorie a României

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că revista “CERCETĂRI ARHEOLOGICE”, anuarul Muzeului Național de Istorie a României în domeniul arheologiei, a obținut o cotație foarte bună în “List of indexed journals in the ICI Journals Master List 2022″:
https://journals.indexcopernicus.com/search/details?id=67565

Astfel, “CERCETĂRI ARHEOLOGICE” a devenit cea mai bine cotată revistă de profil din România, indexată în această binecunoscută bază de date internațională:
https://journals.indexcopernicus.com/search/formjml

În curând va apărea numărului 31/2 din 2023. Pentru numărul 32/1 din 2024 depunerea este deschisă până în 15 februarie 2024: https://cercetari-arheologice.ro

#MNIR #CA




Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Muzeul Național de Istorie a României




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro