Recomandări pentru tranzitarea frontierei în mini vacanța de 1 Mai…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Cu ocazia mini vacanței de 1 Mai, mulți români aleg să traverseze granițele pentru a petrece câteva zile în afara țării. Însă, cu toate acestea, este important să ținem cont de faptul că traficul este mult mai intens în această perioadă, iar tranzitarea frontierei poate dura mai mult decât de obicei.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să traverseze frontiera să utilizeze toate punctele de trecere a frontierei deschise în regim internațional, mai ales cele cu Bulgaria și Ungaria, unde sunt operaționale 23 de puncte rutiere.

De asemenea, participanții la traficul transfrontalier pot accesa aplicația Trafic On-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră. Această aplicație prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

În plus, este important să avem la îndemână actele necesare pentru a evita eventualele întârzieri. Pentru cetățenii români, aceste documente includ buletinul sau cartea de identitate valabilă, precum și pașaportul pentru trecerea frontierei în afara Uniunii Europene.

În concluzie, pentru a evita eventualele neplăceri și pentru a tranzita frontiera cât mai rapid și eficient, este important să fim pregătiți și să respectăm regulile și recomandările autorităților de frontieră.

Data: 2023-04-28 12:14:56

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

One commentOn Recomandări pentru tranzitarea frontierei în mini vacanța de 1 Mai…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro