Reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii Primăriei Târgoviște prin finanțare PNRR

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Corpul B al Primăriei Târgoviște a intrat în reabilitare. Vezi unde au fost mutate serviciile! – incomod-media.ro

Reprezentanții Primăriei Târgoviște au început lucrările de reabilitare și eficientizare energetică a clădirii Corp B al Primăriei. Proiectul, în valoare de peste două milioane de lei, este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Lucrările includ schimbarea acoperișului, a ferestrelor, termoizolarea și instalarea unor sisteme de climatizare noi. Serviciile care funcționau în clădirea în lucru au fost mutate temporar în alte locații. Direcția de Urbanism se află acum la sediul din Micro VI, iar Registratura a fost mutată într-o clădire apropiată. Primarul Cristian Daniel Stan a declarat că speră ca lucrările să fie finalizate anul viitor.

Sursa: incomod-media.ro

Un act administrativ de calitate, comunicarea și relaționarea cu cetățeanul sunt elemente indispensabile în structura unei instituții publice. Tocmai de aceea, reprezentanții Primăriei Târgoviște au decis să pună la punct imobilele în care se desfășoară activități indispensabile bunului mers al comunității.

Printr-un proiect cu finanțare obținută prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), municipalitatea a demarat lucrările de reabilitare și eficientizare energetică a clădirii Corp B al Primăriei Târgoviște.

„Este vorba despre un proiect în valoare de peste două milioane de lei, care include schimbarea acoperișului, a fenestrației, termoizolare, sisteme de climatizare noi. Un proiect finanțat prin PNRR, primul de acest tip care vizează o clădire a primăriei”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan, în cadrul unei conferințe de presă.

Serviciile care funcționau în imobilul intrat în procesul de modernizare au fost mutate. Direcția de Urbanism – la sediul din Micro VI, de pe Bulevardul Unirii, iar Registratura – într-o clădire din imediata apropiere a construcției aflată în lucru.

„Este o mutare temporară, până, sperăm noi, anul viitor, când încheiem lucrările de eficientizare energetică a Corpului B”, a spus edilul municipiului Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferința finală a proiectului „România BeActive” – 26 martie, București

Conferința finală a proiectului „România BeActive” este un eveniment important ce va avea loc pe 26 martie în București....

Read More...
Teatrul Național din Timișoara, două nominalizări la Premiile UNITER 2024!

Nominalizările Premiilor UNITER pentru Teatrul Național din Timișoara

Juriul pentru Premiile UNITER a anunțat lista de nominalizări, iar printre acestea se regăsesc actorul Marin Lupanciuc și trupa...

Read More...
DTM: Schubert Motorsport va înscrie trei BMW M4 GT3 în 2024

Schubert Motorsport va înscrie trei BMW M4 GT3 în 2024

BMW M Motorsport pregătește terenul pentru sezonul 2024 al campionatului DTM, având în echipă trei campioni de top și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro