Rapid U-14 și U-13 câștigă 7 medalii de argint la naționalele de atletism

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Atleții de la Rapid U-14 și U-13 au reușit să obțină 7 medalii de argint la naționalele de atletism desfășurate la București. Această performanță remarcabilă este rezultatul efortului depus de sportivi și antrenori.

Octavia Iacob Brosser, antrenoarea echipei, a condus trupa vișinie către succes în competiția de la complexul Iolanda Balaș. Atleții au concurat la diferite probe, iar rezultatele lor au fost remarcabile.

Printre cei premiați se numără Lucas Stoica pentru proba de 200 m plat, Tudor Robert pentru proba de 80 m plat, precum și echipa de ștafetă formată din Dulgheri Eva, Vasiloiu Natalia, Anahara Yuuka, Costache Iarina și Bălănescu Maia pentru proba de 5×80 m.

Aceste rezultate reprezintă o confirmare a talentului și a muncii depuse de către atleți și echipele lor. Felicitări acestor sportivi și mult succes în continuare în drumul lor către performanță și reușită în sportul de performanță.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

7 medalii de argint pentru atleții Rapidului U-14 și U-13! Trupa vișinie, condusă de Octavia Iacob Brosser, a participat la naționalele de atletism U-13 si U-14 care au fost găzduite de complexul Iolanda Balaș din București. După mult efort, ne-am întors acasă cu 7 medalii de argint. Iată-i pe premianți: … • Lucas Stoica, 200 m plat • Tudor Robert 80 m plat • Dulgheri Eva, Vasiloiu Natalia, Anahara Yuuka, Costache Iarina și Bălănescu Maia – ștafeta 5×80 m. Felicitări și mult succes in lungul drum spre marea performanță!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro