Publicat Procesul Verbal de alocare a locurilor de parcare în Galați

BY: stiridinromania.ro In Galați, STIRILE ZILEI

Primăria municipiului Galați a făcut publică informația referitoare la alocarea locurilor de parcare din parcările de domiciliu/reședință. Această decizie vine în urma desfășurării ședințelor de licitație publică deschise cu strigare care au avut loc în perioada 3-4 octombrie 2023, la sediul din strada Domnească nr. 54.

Procesul Verbal de alocare a locurilor de parcare a fost întocmit pe data de 10 octombrie 2023. Documentul poate fi consultat pe site-ul oficial al Primăriei Galați, în secțiunea „Anunțuri parcări reședință” de pe primariagalati.ro.

Această măsură este una importantă pentru comunitatea locală, deoarece alocarea locurilor de parcare reprezintă o problemă des întâlnită în orașele aglomerate. Mulți cetățeni se confruntă zilnic cu dificultăți în găsirea unui loc de parcare în apropierea locuinței lor, iar această situație poate duce la frustrări și neplăceri în rutina zilnică.

Prin procesul de licitație publică deschisă cu strigare, Primăria Galați asigură transparența și echitatea în atribuirea locurilor de parcare. Această metodă permite cetățenilor să participe activ la procesul de alocare, având posibilitatea de a-și exprima preferințele și de a obține un loc de parcare în condiții legale.

Publicarea Procesului Verbal de alocare a locurilor de parcare pe site-ul oficial al Primăriei Galați este un pas important în asigurarea accesului la informație și în promovarea transparenței instituționale. Astfel, cetățenii pot verifica și verifica cu ușurință rezultatele licitației și pot avea încredere în modul în care au fost alocate locurile de parcare.

În concluzie, publicarea Procesului Verbal de alocare a locurilor de parcare din parcările de domiciliu/reședință este un pas important în rezolvarea unei probleme frecvente în municipiul Galați. Această măsură asigură transparența și echitatea în atribuirea locurilor de parcare și oferă cetățenilor acces facil la informații despre rezultatele licitației.

Sursa: Primaria Galati.

Redam in continuare anuntul complet al Primariei:

Primăria municipiului Galați anunță că a fost publicat pe site-ul oficial Procesul Verbal de alocare a locurilor de parcare din parcările de domiciliu/reședință, ca urmare a ședințelor de licitație publică deschise cu strigare care s-au desfășurat în perioada 3-4 octombrie 2023, la sediul din strada Domnească nr. 54.
Procesul Verbal a fost întocmit astăzi, 10 octombrie 2023. Acesta poate fi consultat pe site-ul primariagalati.ro în secțiunea „Anunțuri parcări reședință”.
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Facebook
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

2 commentsOn Publicat Procesul Verbal de alocare a locurilor de parcare în Galați

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro