Programul echipei Dinamo în săptămâna 18-24 septembrie

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În săptămâna 18-24 septembrie, echipa Dinamo va avea o serie de meciuri importante în diferite competiții. Polo, fotbal, handbal, baschet, rugby și volei masculin sunt doar câteva dintre sporturile în care echipa Dinamo va fi implicată.

În cadrul LEN Euro Cup, turneu preliminar, echipa de polo Dinamo va juca în perioada 21-24 septembrie la Sabac, în Serbia. Această competiție este o oportunitate pentru echipa de polo de a-și demonstra abilitățile și de a obține rezultate bune.

În fotbal, echipa Dinamo va întâlni echipa Farul Constanța în etapa a 10-a a Ligii 1. Meciul va avea loc vineri, 22 septembrie, la ora 21:00, pe stadionul Arcul de Triumf. Este un meci important pentru ambele echipe, care își doresc să obțină puncte valoroase în clasament.

Echipa de handbal Dinamo va juca împotriva echipei CSU din Suceava în etapa a 5-a a Ligii Naționale. Meciul se va desfășura vineri, 22 septembrie, la ora 17:00, în Sala CS Dinamo București. Pentru echipa Dinamo, acest meci reprezintă o oportunitate de a-și consolida poziția în clasament.

În baschet, echipa Dinamo va întâlni echipa CSM Târgu Jiu în etapa 1 a Ligii Naționale. Meciul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, în Sala CS Dinamo București. Este primul meci al sezonului și ambii echipe vor dori să înceapă cu o victorie.

Echipa Dinamo va juca și în Liga 3, în etapa a 5-a, împotriva echipei SCM Dunărea 2020 Giurgiu. Meciul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, la ora 17:00. Echipa Dinamo speră să obțină o victorie importantă în această etapă.

În rugby, echipa Dinamo va juca împotriva echipei Rapid în faza a II-a, etapa a 6-a a Ligii Naționale. Meciul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, la ora 12:45, pe stadionul Olimpia. Va fi o întâlnire interesantă între cele două echipe rivale.

În cadrul voleiului masculin, echipa Dinamo va participa la un turneu de pregătire în Kragujevac, Serbia, în perioada 22-24 septembrie. Acest turneu le va oferi jucătorilor ocazia de a se antrena și de a se pregăti pentru viitoarele competiții.

Astfel, echipa Dinamo va fi extrem de ocupată în săptămâna 18-24 septembrie, având meciuri în mai multe sporturi și competiții. Fiecare meci va fi important pentru echipă, iar jucătorii vor încerca să obțină rezultate bune și să demonstreze că sunt competitivi în fiecare disciplină sportivă în care sunt implicați.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

Programul echipelor DINAMO în săptămâna 18-24 septembrie Polo. LEN Euro Cup (turneu preliminar), 21-24 septembrie, Sabac (Serbia) Fotbal. Liga 1 (etapa 10), vineri, 22 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 – Farul Constanța. Stadion Arcul de Triumf Handbal. Liga Națională (etapa 5), vineri 22 septembrie, ora 17:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala CS Dinamo Bucuresti Baschet. Liga Națională (etapa 1), sâmbătă, 23 septembrie: Dinamo – CSM Târgu Jiu. Sala CS Dinamo Bucuresti Fotbal. Liga 3 (etapa 5), sâmbătă, 23 septembrie, ora 17:00: SCM Dunărea 2020 Giurgiu – CS Dinamo Bucuresti Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 6), sâmbătă 23 septembrie, ora 12:45: Rapid – Dinamo. Stadion Olimpia Volei masculin. Turneu de pregătire, 22-24 septembrie, Kragujevac (Serbia) #Dinamo #DDB #handball #fotball #waterpolo #rugby #volleyballAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Artiștii de la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găești s-au întors cu premii importante de la Zărnești – incomod-media.ro

Copiii și adolescenții din Găești obțin premii importante la Festivalul “Ecoul Pietrei Craiului” de la Zărnești

Copiii și adolescenții din Găești au obținut premii importante la Festivalul "Ecoul Pietrei Craiului" de la Zărnești, județul Brașov....

Read More...

Decesul fostului luptător și antrenor de greco-romane Constantin Alexandru, în vârstă de 83 de ani, reprezintă o pierdere semnificativă pentru sportul românesc

Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid, a încetat din viață la vârsta de 83...

Read More...
 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro