Programul de lucru si recomandari pentru sezonul rece la Compania RETIM din judetul Timis

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Program de lucru pentru 30 noiembrie și 1 decembrie, Zona 1 și Zona 0! Recomandări pentru sezonul rece – Redeșteptarea

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, anunță că va continua colectarea deșeurilor menajere în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, fără întrerupere, asigurându-se continuitatea serviciului. Astfel, atât persoanele fizice, cât și agenții economici vor putea beneficia de acest serviciu în cele două zile libere.

În schimb, birourile de relații clienți și casieriile din Timișoara și Lugoj vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie, reluându-și activitatea conform programului obișnuit de luni, 4 decembrie, între orele 08:00 și 16:00. Astfel, clienții și colaboratorii RETIM sunt rugați să țină cont de aceste modificări și să își planifice activitățile în consecință.

De asemenea, cele patru centre de colectare a deșeurilor voluminoase, vegetale, din construcții, din polistiren și carton din Timișoara, puse la dispoziția cetățenilor de Primăria Timișoara și gestionate de RETIM, vor fi închise pe 30 noiembrie, iar activitatea se va relua în data de 2 decembrie conform programului obișnuit.

Pentru a asigura o mai bună gestionare a deșeurilor în condiții de iarnă, RETIM face câteva recomandări. Astfel, utilizatorii care fac colectarea în sacii galbeni sunt sfătuiți să îi lege bine pentru a evita umezirea conținutului în cazul precipitațiilor sub formă de ploaie sau ninsoare. De asemenea, RETIM recomandă cetățenilor să depoziteze în pubele sau saci deșeurile reciclabile golite, clătite, pliate, turtite sau strivite.

Pe de altă parte, din cauza gradului mare de umiditate, există riscul ca deșeurile depozitate în pubelele de rezidual să înghețe. De aceea, RETIM sfătuiește utilizatorii să țină aceste recipiente în zone adăpostite și să le facă disponibile pentru colectare conform programului obișnuit, pentru a evita blocarea deșeurilor sau deteriorarea lor în momentul golirii, în cazul în care acestea au înghețat.

Pentru sesizări legate de colectarea deșeurilor, RETIM poate fi contactată prin Call Center la numărul de telefon +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00-19:00 sau prin email la adresa contractare@retim.ro. Astfel, cetățenii pot raporta orice probleme sau neclarități legate de colectarea deșeurilor și pot primi informații suplimentare de la reprezentanții companiei.

Astfel, RETIM își asigură clienții și colaboratorii că serviciul de colectare a deșeurilor va funcționa în mod normal și în perioada sărbătorilor, iar recomandările pentru gestionarea deșeurilor în sezonul rece vor contribui la o mai bună eficientizare a procesului de colectare și tratare a acestora.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru în perioada 30 Noiembrie – 1 Decembrie și recomandări pentru sezonul rece.

PROGRAMUL DE LUCRU

COLECTARE DEȘEURI

RETIM va continua colectarea deșeurilor menajere de la persoanele fizice și agenții economici fără întreruperea activității în cele două zile libere, 30 Noiembrie și 1 Decembrie, asigurându-se continuitatea serviciului.

 

BIROURI DE RELAȚII CLIENȚI ȘI CASIERII – Timișoara și Lugoj

Birourile de relaţii clienţi şi casieriile din Timișoara și Lugoj vor fi închise în data de 30 Noiembrie și 1 Decembrie, reluându-și activitatea conform programului obișnuit de luni, 4 decembrie, între orele 08:00 și 16:00.

CELE 4 CENTRE DE COLECTARE A DEȘEURILOR VOLUMINOASE, VEGETALE, DIN CONSTRUCȚII, DIN POLISTIREN ȘI CARTON DIN TIMIȘOARA

Centrele puse la dispoziția cetățenilor de Primăria Timișoara și gestionate de RETIM vor fi închise pe 30 Noiembrie, iar activitatea se va relua conform programului obișnuit din 2 decembrie:

  1. Calea Torontalului, nr. 94(L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
  2. Calea Moșniței, nr. 2-4(L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
  3. Avram Imbroane, nr. 70(L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
  4. Ovidiu Cotruș, nr. 201 (fosta adresă: Calea Chișodei, Str. Mile Cărpenișan, nr. 3) (L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

RECOMANDĂRI PENTRU SEZONUL RECE

Pentru o mai bună gestionare a deșeurilor în condiții de iarnă:

  • Utilizatorii care fac colectarea în sacii galbeni trebuie să îi lege bine pentru a evita umezirea conținutului în cazul precipitațiilor sub formă de ploaie sau ninsoare. Ca de obicei, RETIM recomandă cetățenilor să depoziteze în pubele sau saci deșeurile reciclabile golite, clătite, pliate, turtite sau strivite;
  • Pentru că, din cauza gradului de umiditate mare, există riscul ca ceea ce se depozitează în pubelele de rezidual să înghețe, RETIM îi sfătuiește pe utilizatori să țină aceste recipiente în zone adăpostite și să le facă disponibile pentru colectare conform programului obișnuit, pentru a evita blocarea deșeurilor sau deteriorarea lor în momentul golirii, dacă deșeurile au înghetat.

Pentru sesizări legate de colectarea deșeurilor, RETIM poate fi contactată prin Call Center la numărul de telefon +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00–19:00 sau prin email la contractare@retim.ro.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Până în primăvara anului viitor, România va avea gata de luptă toate cele patru sisteme Patriot

Ministerul Apărării are în prezent patru sisteme de apărare antiaeriană Patriot, însă doar două sunt operaționalizate. Al doilea a...

Read More...
Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

Israelul lansează noi lovituri în Gaza, după atacul din weekend care a ucis zeci de persoane în zona de siguranţă

Martori citați de AFP au spus că avioanele de război israeliene au lovit centrul Fâșiei Gaza iar focurile de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro