Prima ediție a turneului de minifotbal Croco Cup Tournament a adunat 16 echipe din toată țara la Premier Arena din Mosnița Nouă

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Copiii de la CSC Dumbrăvița, din nou pe podium! Competiţia de Minifotbal a adunat 16 echipe din toată ţara

Prima ediție a turneului de minifotbal Croco Cup Tournament pentru grupa de vârstă 2015 a fost organizată la Premier Arena din Mosnița Nouă și a reprezentat un weekend plin de emoții și competiție. Evenimentul a adunat 16 echipe din întreaga țară, punând în evidență talentele tinere și pasiunea pentru fotbal.

Competiția s-a desfășurat în zilele de 2-3 septembrie și a fost caracterizată de momente pline de suspans și entuziasm, mai ales în faza eliminatorie. Finala și una dintre semifinale au fost decise prin loviturile de departajare, demonstrând nivelul ridicat al competiției.

Pe podiumul Croco Cup Tournament pentru grupa de vârstă 2015 s-au clasat următoarele echipe: CSC Dumbrăvița – locul I, “U” Cluj – locul II și CS Luceafărul 2010 Cluj – locul III. Fiecare echipă a demonstrat spirit competitiv și perseverență pe teren.

Evenimentul a fost susținut de sponsorul principal, Patrick Sport România, de consilierul local Alina Sperlea din Dumbrăviţa și de co-organizatorii Football Stars Dumbrăvița. Share Events s-a străduit să asigure recompense pentru fiecare copil participant, recunoscând efortul lor pe teren.

Alina Sperlea, consilier local și fostă sportivă de performanță, a declarat că sportul are o putere educativă și că este responsabilitatea noastră să încurajăm copiii să practice sportul care îi pasionează. Ea consideră că sportul aduce beneficii precum sănătate, disciplină și dezvoltarea unui spirit de echipă. Alina Sperlea a fost mândră să sprijine această competiție și să vadă bucuria copiilor de la CSC Dumbrăvița.

Croco Cup Tournament nu este doar o simplă competiție de fotbal, ci și o ocazie de a promova spiritul sportiv, de a susține dezvoltarea tinerilor talentați și de a întări legăturile comunitare prin pasiunea pentru fotbal. Urmează ediția pentru grupa de vârstă 2014 în perioada 9-10 septembrie, care promite să ofere noi momente spectaculoase pe terenul de minifotbal.

Sursa: www.sursadevest.ro

A fost un weekend competitiv şi plin de emoție, la Premier Arena din Mosnița Nouă, care a găzduit prima ediție a turneului de minifotbal Croco Cup Tournament pentru grupa de vârstă 2015.

Evenimentul a adunat 16 echipe din toată țara, punând în evidență talentele tinere și pasiunea pentru fotbal.

Competiția a avut loc în zilele de 2-3 septembrie și a fost caracterizată de momente de suspans și entuziasm, în special în faza eliminatorie.

Finala și una dintre semifinale au fost decise în urma loviturilor de departajare, demonstrând nivelul înalt al competiției.

Podiumul Croco Cup Tournament pentru grupa de vârstă 2015 a fost ocupat de următoarele echipe:

Locul I – CSC Dumbrăvița – Cu o performanță de excepție și determinare neclintită, echipa a obținut locul întâi.

Locul II – “U” Cluj – Echipa a oferit performanțe remarcabile pe tot parcursul competiției și s-a clasat pe locul al doilea.

Locul III – CS Luceafărul 2010 Cluj – Cu un spirit competitiv și perseverență impresionantă, echipa a câștigat locul al treilea.

Cu sprijinul sponsorului principal, Patrick Sport România, al consilierului local din Dumbrăviţa, Alina Sperlea și a co-organizatorilor de la Football Stars Dumbrăvița, Share Events a făcut tot posibilul pentru a asigura că fiecare copil participant este recompensat pentru efortul de pe terenul de minifotbal.

„Cred în puterea sportului și în educația pe care o oferă acesta. Este o datorie și o responsabilitate a noastră să încurajăm copiii să practice sportul care îi pasionează. Prin sport, ei devin mai sănătoși, învață disciplina, devin mai responsabili și dezvoltă un spirit de echipă puternic. Sportul ar trebui să joace un rol esențial în viața fiecărei comunități. Am fost mândră să sprijin această competiție și să pariez pe talentul și pasiunea copiilor noștri de la CSC Dumbrăvița. A fost o alegere inspirată, iar bucuria lor a devenit bucuria noastră. Felicit și pe ceilalți participanți care au venit din toată țara pentru a face din acest eveniment o adevărată sărbătoare a sportului. Regret că d-omnul Horia Bugarin și Primăria din Dumbrăvița nu s-au implicat deloc în sprijinirea acestui eveniment. Asta e, nu iubește sportul, el doar mimează această dragoste. În calitate de fostă sportivă de performanță, profesor de sport și consilier local voi continua să susțin și să promovez sportul în comunitatea noastră, pentru că știu că este o investiție în foarte bună în dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri”, a declarat Alina Sperlea, pentru Sursa de Vest.

Evenimentul a demonstrat că Croco Cup Tournament nu este doar o simplă competiție de fotbal, ci și o ocazie de a promova spiritul sportiv, de a susține dezvoltarea tinerilor talentați și de a întări legăturile comunitare prin pasiunea pentru fotbal.

În perioada 9-10 septembrie, va avea loc ediția pentru grupa de vârstă 2014, care promite să aducă o altă serie de momente spectaculoase pe terenul de minifotbalAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

China mediază un acord între grupurile palestiniene privind încetarea diviziunilor și formarea unui guvern de uniune națională

Cele două grupuri au semnat Declarația de la Beijing privind „încetarea diviziunii și consolidarea unității palestiniene”, potrivit televiziunii de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro