Președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici-Șoșoacă: “Cine ridică sabia, de sabie va pieri”

BY: stiridinromania.ro In Articole, STIRILE ZILEI

Când marile puteri au văzut că nu mai merge cu Slava Ucraina și că țările europene nu mai doresc să finanțeze un război din care ies perdante, cea mai prejudiciată, după Ucraina, fiind Uniunea Europeană, după ce toți cei care am cerut pacea am fost făcuți putiniști, rusofili etc, s-au gândit să mute locația, războiul să continue. Acum se dă cu Slava Israel sau Slava Palestina, poziționând oamenii în două tabere. Dar nu numai teritorial, ci și religios. Pacea este un cuvânt care repugnă marilor puteri, pacea nu aduce bani, iar din păcate pentru ei morții aduc bani, susține Diana Iovanovici-Șoșoacă.

“Când marile puteri au văzut că nu mai merge cu Slava Ucraina și că țările europene nu mai doresc să finanțeze un război din care ies perdante, cea mai prejudiciată, după Ucraina, fiind Uniunea Europeană, după ce toți cei care am cerut pacea am fost făcuți putiniști, rusofili etc, s-au gândit să mute locația, războiul să continue. Acum se dă cu Slava Israel sau Slava Palestina, poziționând oamenii în două tabere. Dar nu numai teritorial, ci și religios. Pacea este un cuvânt care repugnă marilor puteri, pacea nu aduce bani, iar din păcate pentru ei morții aduc bani.

În urmă cu ceva timp, când una din marile puteri a provocat un cutremur major în Turcia, am scris o declarație politică intitulată: A fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat. După cum vedeți, nu s-a terminat. Moartea continuă să își ia victimele. Victimele colaterale. Terții sacrificați pentru puterea, putere care corupe.

Am învățat cu și mai multă certitudine în pandemie, că tot ce văd la televiziuni este manipulare. Odată ce vezi televiziunile care propovăduiau vaccinul ucigaș ca ultimă salvare de la un virus care nu exista, că propovăduiesc Slava Ucraina, și se vede ce slavă era, apoi Slava Israel și Slava Palestina, începi să îți pui întrebări.

Conducerile celor mai multe țări își trădează cetățenii. Nu numai la noi. În toată lumea. Suntem victimele conducerilor globaliste, antinaționaliste, anticetățeni, antioameni. Ceea ce observ în Israel este că israelienii au avut o încredere oarbă în conducerea statului lor, de aceea au și fost folosiți în pandemie ca exemplu, iar acum mor pe capete de la vaccinul ucigaș. În acest moment, israelienii se trezesc dintr-un somn adânc. O lume întreagă urlă împotriva lor pentru că masacrează palestinienii. O lume întreagă se alătură Palestinei. Încă o dată, lumea se împarte în  două. Frate contra frate. Poveste biblică eternă.

Dar, să ne uităm un pic în trecut. În timpul în care o doamnă Merkel a început să aducă cetățeni refugiați din țările arabe, tot în urma unor conflicte armate, provocate de marile puteri. În urma colonizării forțate a Europei, ne-am trezit că Franța nu își mai poate controla teritoriul, că are mulți extremiști, că s-au dezvoltat adevărate cartiere de refugiați religioși radicalizați în care nici armata nu are curaj să intre. Același lucru îl vedem în Germania și lista continuă. Dacă un om obișnuit greșește, este luat pe sus de poliție, dacă un fanatic religios refugiat greșește, urlă și înjură polițiștii, este și despăgubit pentru discriminare. Atunci cetățenii Europei au urlat că urmează o musulmanizare a Europei, o Europă creștină. Atenție, aici nu facem, discriminări, ci analize din toate punctele de vedere. S-a observat clar că fiecare națiune trebuie să își păstreze tradiția, iar chestiunile religioase pot duce la războaie nesfîrșite. De aceea, teritoriile musulmanilor nu trebuie atacate de nimeni, cum nici ale creștinilor, pentru că fiecare are o tradiție și o istorie, trebuie să li se respecte teritorialitatea și religia, și să ne respectăm reciproc, fiecare pe teritoriul său ancestral. Odată ce ataci o astfel de lume, îi obligi să se relocheze, iar ciocnirea între două sisteme diferite duce la omor. Simplu.

De aceea, am privit extrem de îngrijorată acest conflict, iar urmarea este fatală pentru Europa.

Se întreabă Israelul de ce este arătat cu degetul acum? Simplu, dragi cetățeni israelieni. Hamas nu e Palestina, Israel nu avea de ce să atace Palestina, oamenii aceia au drepturi ca și voi, sunt ființe ale Domnului, iar prin acțiunile statului Israel s-a denotat că a acționat exact ca organizația teroristă care l-a atacat. Apoi s-a năpustit asupra Siriei. De ce nu s-a năspustit asupra Rusiei, Ucrainei, USA? Pentru că totul trebuie controlat și provocat. Israel a folosit tehnici de manipulare de-a lungul secolului, invocând Holocaustul, folosind victimizarea pentru a-i face pe toți culpabili. În România, Institutul Elie Wiesel face nedreptăți cumplite, cu care nici măcar evreii nu sunt de acord. Această politică atrage ceea ce nu a existat, ură. Ați provocat!

Despre Holocaustul împotriva țiganilor, nimic. Despre Holocaustul împotriva românilor, nimic!

Și atunci, lumea a început să urască. Să comenteze. Pentru că asta s-a provocat. Atunci când asuprești, îți asumi. Atenție! Faceți diferență între cetățenii israelieni, care nu au nicio vină și conducerea lor, vinovată. Exact aceeași situație ca în  România. Românii nu sunt vinovați de deciziile conducătorilor lor trădători.

Ce observ? Că Israel a răspuns la crimă cu crimă. Cine ridică sabia, de sabie va pieri! Nu așa, Israel. Oprește-te! Nu asta este soluția!

Doar dacă….. evident că țările arabe, musulmane vor ține cu Palestina. Evident că va exista o migrație a multor cetățeni arabi, musulmani etc către locul cu pace și mai aproape: Europa. Aduceți-vă aminte că pe vremea lui Merkel nicio țară arabă, musulmană nu i-a primit pe refugiați, bogații lumii arabe s-au închis și și-au lăsat frații să se refugieze în Europa.

Exact așa se va întâmpla și acum! Manifestațiile Pro Palestina sunt peste tot, Israel a reușit să unească europenii împotriva lui și să îi primească pe palestinieni cu brațele deschise. Numai că nu vor veni doar ei, vor veni și mulți alții. Să ne aducem aminte de Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul? Cruciadele creștine și lupta împotriva musulmanizării Europei? Noi am stat aici pavăză pentru ca Europa să se dezvolte în liniște, în timp ce noi apăram granițele creștinătății și ale Europei. Acum, ocupația se va face în pace, cu acceptul europenilor, fără nimic altceva decât manipularea televiziunilor, a politicienilor. Este episodul 2 al distrugerii și dispariției Europei creștine. Totul pus la cale pas cu pas de mai marii lumii, care nici măcar nu sunt cele 3 -5 state de care tot vorbiți. Pentru că totul face parte din plan. 

Europa, dacă nu se trezește, și nu începe să lupte pentru pace, (ce antagonism!), pentru drepturile tuturor în teritoriile lor milenare, va fi desființată și va rămâne doar amintirea de ea. Europenii trebuie să înțeleagă această situație și să lupte pentru pacea în acea regiune. Nu îndepliniți planurile ocultei. Îmi este foarte clar că Israel încearcă să scape de cei care locuiesc în Fâșia Gaza, acei oameni se vor reloca și nu vor găsi loc decât în Europa, o Europă bătrână, căzută economic și incapabilă să mai lupte pentru ancestralitatea ei. Drepturile recunoscute străinilor, vor acționa în detrimentul europenilor și de aici până la dezintegrare nu mai este nici măcar un pas. Israel este folosit de alții, ca și Hamas, și Hezbollah, pentru impunerea planului de care se tot vorbește de 100 de ani. De aceea cetățenii israelieni trebuie să își oprească reprezentanții din aceste acțiuni ucigașe. Din  victime, nu deveniți călăi! Pe dl. Arafat, palestinian de origine, va trebui să îl iubim, să îl iertăm pentru crimele comise? Până unde va merge totul?

”O țară se face pe aceleași pământuri, cu aceeași limbă, cu aceiași strămoși, cu aceleași obiceiuri care trec din tată în fiu.

Un neam dacă nu trece prin veacuri măcar cu un strop de mândrie pe frunte, se stinge! Se stinge de micime în rușine și umilință!

O viață avem români, și-o cinste! Desteptați-vă că am dormit destul!” – Mihai Viteazul.

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România25.10.2023″                      
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Patru președinți americani uciși în atentate, alții vizați

Mai jos este o privire de ansamblu asupra asasinatelor, începând de la întemeierea Statelor Unite ale Americii (SUA) în...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro