Președintele Partidului S.O.S. România -> Diana Șoșoacă: „Violurile politicii românești”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI
diana sosoaca 8 martie

Senatorul Diana Șoșoacă, reprezentantul Iașiului, a dezbătut fenomenul violențelor politice în țară.

De ani și ani de zile a ajuns o obișnuință să auzim de incultura, grobianismul, infracțiunile și violurile politicienilor români. Nu numai că cetățenilor le sunt violate drepturile și libertățile cetățenești, dar violurile se petrec la propriu în viața de zi cu zi.

Ne aducem cu toții aminte că în 2017 un primar PNL din Ștefăneștii de Jos, Jud. Ilfov – Ștefan Ionel Robert, împreună cu mai mulți haidamaci, animale ca și el, au violat o fetiță de 12 ani, provenind dintr-o familie săracă. Fetița a născut un copil. Cazul a fost mușamalizat în 2021, de când nimeni nu mai zice o vorbă după ce a fost reținut, ulterior Parchetul anulând ordonanțele de reținere.

În 2022 un deputat PSD –  Aurel Bălășoiu, a fost acuzat de sex în grup cu un minor. Nu se mai știe nimic în afară că a fost exclus din partid, s-a pus batista pe țambal.

Deși nu are legătură cu vreun politician, societatea bolnavă românească ne-a dat și un caz abominabil, o fetiță în vârstă de 2 ani violată vaginal și anal de doi bărbați și lăsată să zacă în agonie: concubinul bunicii și concubinul mamei. Fetița a supraviețuit ca printr-o minune, cu multiple intervenții chirurgicale, inclusiv anus contra naturii, pentru a i se reface anusul zdrobit efectiv. Ce a făcut justiția română? După câțiva ani în care a fost îngrijită de asistenți maternali cu multă dragoste, care s-au implicat și au iubit-o ca pe propria lor fiică, un judecător inconștient a smuls-o dintr-o familie normală și redat-o în vechea familie unde fusese violată în urmă cu mulți ani, mama sa o alcoolică desăvârșită.

Se pare că nimeni nu învață din greșelile altora, măcar la capitolul prevenție, securitate, pază, protecția minorilor.

Nu mai devreme de acum 2 zile, un fapt abominabil se încearcă a fi ascuns sub preș. De ce? Pentru că este vorba de un viol în grup a unei fetițe de 17 ani, virgină, care a fost efectiv distrusă de două hahalere, animale, acolo unde ar fi trebui să fie în siguranță: la Școala de vară a partidului AUR, partid parlamentar.

Am spus de nenumărate ori că aceste școli de vară cu petreceri, beții, distracții pe malul mării trebuie să înceteze dacă vrem să schimbăm fața politicii românești și să o profesionalizăm, să o educăm și să pregătim tineretul cu seriozitate și respect.

Ce caută minorii în politică? Ce caută minorii să consume alcool și mai ales de ce se consumă alcool la o Școală de vară a unui partid, care se mai dă și naționalist pe deasupra?

De ce faci școli de vară exclusiv pentru tineret și nu faci pentru tot partidul, că doar se vede că sunt unii deficitari la capitolul moralitate? De ce nu se fac cursuri la Școala de vară, așa cum am arătat noi, cei de la S.O.S. România, dând un exemplu politicienilor români?

Nu spune nimeni că s-a vrut să se întâmple așa ceva, departe de mine acest lucru, spun doar că atunci când ai în grijă tineri și mai ales minori, trebuie să fii cu mult mai vigilent, iar alcoolul nu ar trebui să fie permis la aceste școli.

Ceea ce intrigă în acest caz este lipsa de responsabilitate și asumare a conducerii partidului AUR, și nu degeaba l-am poreclit de tinichea, care în loc să își ceară scuze pentru că s-a putut întâmpla așa ceva și să asigure pe toată lumea că vor face inclusiv o anchetă internă și că vor sancționa drastic animalele de 40 de ani care au violat vaginal, anal și oral o minoră virgină, pe care au și îmbătat-o pe deasupra, deși la ce povestește fata, discutăm de consum de droguri pe lângă alcool, s-au apucat să își scoată la rampă reprezentanții de seamă, inclusiv candidații la europarlamentare care ar fi trebuit să aibă o ținută și o conduită morale de excepție, care au acuzat minora, că doar ea ar fi fost de vină.

Deci voi, cei care organizați un eveniment, la care participă inclusiv candidații la europarlamentare, în frunte cu conducerea de tinichea, avocați reputați, foști luptători civici, polițiști de carieră, oferiți alcool tinerilor, faceți exact copie la indigo școlile de vară ale partidelor pe care cică le contestați, în loc să faceți totul altfel, așa cum am făcut noi, încercând să evitați astfel de probleme, mai mult, vă asumați participarea de minori, care implică o răspundere imensă și în loc să dați exemplu de asumare și responsabilitate, ca să arătați poporului român că voi sunteți schimbarea, prin atitudine, voi arătați cu degetul spre o fetiță? Nu vă este rușine? Fetița aceea are viața distrusă în comunitatea mică în care trăiește, sechelele fizice și psihologice nu vor trece niciodată, primul ei act sexual va fi traumatizant pe viață și îi va schimba percepția radical despre viață și familie, de politică cred că îi va fi scârbă toată viața, și voi arătați cu degetul spre ea? CINE? VOI, MARII BĂRBAȚI COCLIȚI? Chiar nu aveți pic de decență? Chiar sunteți ca pesediștii și peneliștii de care am vorbit în deschidere?

Îmi este foarte clar că în general bărbatul politic român nu mai are pic de decență, respect, valoare, de aceea și în Casa Poporului, în ditai Parlamentul României, se face sex prin mai toate birourile. Promiscuitatea, mizeria umană, dezumanizarea au ajuns obișnuință.

Nu mă pot gândi, ca mamă, decât ce o fi în suflețelul acelei mici creaturi care încerca să se alăture unei mișcări în care credea și care îi oferea o viață de aur, din care nu a mai rămas decât rugina. Timpul va trece și societatea românească va decădea până se va afunda în mocirla mizeriei umane.

Dacă nu înțelegem că politica se va face cu seriozitate, că trebuie scoase consumul de alcool și petrecerile deșucheate din evenimentele politice, că un politician își asumă și răspunde pentru tot ce face, iar în astfel de situații nu arăți cu degetul și nu te unești animal cu animal să mai distrugi o dată viața unei fetițe, ci îți păstrezi decența și asumarea morală, încercând să ajuți victima și să te implici pentru curățirea politicii românești, nu vom mai avea nicio șansă.

Aș dori să îi întreb pe toți politicienii români care timp de 33 de ani au împământenit astfel de obiceiuri, vă place ce ați făcut din societatea românească, vă place cum trăiesc și sunt abuzați copiii? Voi ați adus țara în acest hal, voi aveți obligația să opriți acest comportament.

Legislația politică trebuie schimbată din temelii, educația trebuie schimbată din temelii, trebuie să ne educăm copiii în spirit de respect, asumare, responsabilitate, să avem bărbați de stat, asumați, nu animale pe care instinctul sexual îi mână în viața politică. Ne-am săturat de proști, de inculți, de violenți, de violatori, de drogați, de alcoolici, de criminali, de trădători, ce ne duc la imaginile macabre din Picturile Negre ale lui Francisco Goya.

Clasa politică trebuie resetată și reclădită din temelii. Politicienii sunt exemplul societății. Uitați-vă ce politicieni avem și o să vedeți cum este societatea, precum uitați-vă ce societate decadentă avem și veți ști ce politicieni promiscui ne conduc.

Să ne aducem aminte ce spunea marele politician filosof Mihai Eminescu, în urmă cu peste 140 de ani. Nimic nu s-a schimbat:

”Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.”

”În situaţiunea politică şi în condiţiunea civilă ce s-a croit familiei române prin noile legi se simte de toţi o stare de siluire şi o anomalie, cu toată organizaţiunea savantă a instituţiunilor, în toate raporturile sociale tradiţionale, încât am ajuns să nu credem în nimic stabil. Putem zice că nu este un singur om serios între noi, fie martor fie autor, în revoluţiunile ce ne-au agitat şi ne agită de treizeci de ani, care să creadă în stabilitatea stării de lucruri în care ne aflăm; nu este om care să nu se întrebe când o să se sfârşească această operă interminabilă deschimbări care divizează din ce în ce mai mult societatea noastră în tabere ostile.”

”Moravurile publice, spiritul public la noi au luat o direcţiune foarte periculoasă şi partidul care ne guvernă de patru ani de zile a contribuit foarte mult a le altera. Dintr-un principiu tutelar, principiul egalităţii înaintea legii, s-a făcut o armă de război între clase; toate condiţiunile sociale s-au surpat şi s-au amestecat într-un fel de promiscuitate; tradiţiunile ţării s-au uitat cu totul; o clasă nouă guvernantă s-au ridicat, fără tradiţiuni şi fără autoritate, încât ţara cea mare, temeiul şi baza naţionalităţii noastre, nu-şi găseşte conştiinţa raporturilor politice cu cei ce o guvernă; drepturile politice nu mai sunt răsplata unui şir de servicii pe datini, ci un instrument de ambiţiune, de îndestulare a intereselor particulare. În locul sentimentului public dezinteresat avem pasiuni politice, în loc de opiniuni avem rivalităţi de ambiţii. Toleranţa pentru toate interesele cele mai vulgare şi cele mai de jos este morala ce distinge astăzi lumea politică la noi. Este adevărat că nu cruţăm a invoca numele patriei şi numele libertăţii, dar aceasta ca o ipocrizie mai mult şi ca o înlesnire pentru îndestularea intereselor private.” a transmis Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro