Premiile #BeActive 2023: Câștigătorii care promovează sportul și activitatea fizică în Europa

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport, STIRILE ZILEI

Premiile #BeActive 2023 vor recompensa și promova proiectele și inițiativele care au avut succes în promovarea sportului și a activității fizice în Europa. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor a fost în data de 25 mai, iar acum 12 finaliști concurează pentru marele premiu în patru categorii diferite.

Fiecare finalist va primi suma de 2.500 de euro, iar cei patru câștigători de pe primul loc în fiecare categorie vor primi suma de 10.000 de euro. Ceremonia de premiere va avea loc pe 23 noiembrie 2023 la Bruxelles, Belgia, în cadrul unei gale, unde premiile vor fi decernate de Iliana Ivanova, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret.

Iată nominalizările pentru premiile #BeActive 2023:

Categorie: Educație
– FC Groningen B.V., Țările de Joc
– Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, Spania
– Per Mertesacker Stiftung, Germania

Categorie: Loc de muncă
– Eversports, Austria
– Groep Sportoase, Belgia
– MOVEVO Technologies, Austria

Categorie: Erou local
– Efstratios Alexandropoulos, Grecia
– Kalin Vasilev, Bulgaria
– Martino Corazza, Spania

Categorie: Peste generații
– Município de Vila Nova de Cerveira, Portugalia
– Niedersächsische Kinderturnstiftung, Germania
– Universidad de Murcia, Spania

Felicitări și mult succes tuturor proiectelor implicate! Anul trecut, premiile au fost acordate următoarelor proiecte:

– Categorie: Educație
Proiectul Krokiet & Lama Academy, o inițiativă care combină educația, divertismentul și mișcarea în grădinițe și școli primare în format video online.

– Categorie: Loc de muncă
Proiectul Move@work « Je bouge + au travail », o abordare globală creată de Azur Sport Santé, bazată pe recomandări științifice și literatură, pentru a ajuta la schimbarea obiceiurilor legate de activitatea fizică și a promova un stil de viață mai activ și sănătos.

– Categorie: Erou local
Elias Mastoras, fondatorul Campaniei Internaționale „O minge pentru toți”, care a brevetat minifotbalul blind, pe formula unei bile de sunet luminos. Aceasta nu este de vânzare, putând fi doar donată. 8.500 de bile au fost distribuite gratuit în 213 țări și teritorii.

– Categorie: Peste generații
Univerza V Ljubljani a câștigat cu proiectul SLOfit Lifelong. SLOfit Lifelong a fost creat pentru a promova activități fizice adaptate pentru toate generațiile de cetățeni sloveni și pentru a sensibiliza toate generațiile în direcția alegerilor sănătoase de viață.

Aceste premii sunt finanțate de Uniunea Europeană, iar părerile și opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă neapărat pe cele ale Uniunii Europene sau ale autorității care acordă finanțarea. Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea finanțatoare nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Premiile #BeActive 2023 vor recompensa din nou și vor oferi vizibilitate proiectelor și inițiativelor care au promovat cu succes sportul și activitatea fizică în toată Europa. Aplicațiile s-au depus la începutul anului, cu termen limită în data de 25 mai, după cum am informat aici.

12 finaliști concurează pentru marele premiu, la patru categorii diferite:

Fiecare finalist va primi 2.500 de euro, iar fiecare dintre cei patru câștigători de pe primul loc, la fiecare categorie, va primi 10.000 de euro.

Ceremonia de premiere va avea loc pe 23 noiembrie 2023 la Bruxelles, Belgia, în cadrul unei gale, premiile foond decernate câștigătorilor de Iliana Ivanova, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret. 

Iată nominalizările pentru premiile #BeActive 2023: 

Educație

 • FC Groningen B.V., Țările de Joc
 • Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, Spania
 • Per Mertesacker Stiftung, Germania

Loc de muncă

 • Eversports, Austria
 • Groep Sportoase, Belgia
 • MOVEVO Technologies, Austria

Erou local

 • Efstratios Alexandropoulos, Grecia
 • Kalin Vasilev, Bulgaria
 • Martino Corazza, Spania

Peste generații

 • Município de Vila Nova de Cerveira, Portugalia
 • Niedersächsische Kinderturnstiftung, Germania
 • Universidad de Murcia, Spania

Felicitări și mult succes tuturor proiectelor implicate!

Anul trecut, premiile au revenit următoarelor proiecte: 

 • Educație: Krokiet & Lama Academy, o inițiativă care combină educația, divertismentul și mișcarea în grădinițe și școli primare în format video online.
 • Loc de muncă: Move@work « Je bouge + au travail », o abordare globală creată de Azur Sport Santé, bazată pe recomandări științifice și literatură, pentru a ajuta la schimbarea obiceiurilor legate de activitatea fizică și a promova un stil de viață mai activ și sănătos.
 • Erou local: Elias Mastoras, fondatorul Campaniei Internaționale „O minge pentru toți”, care a brevetat minifotbalul blind, pe formula unei bile de sunet luminos. Aceasta nu este de vânzare, putând fi doar donată. 8 500 au fost distribuite gratuit în 213 țări și teritorii.
 • Peste generații: Univerza V Ljubljani a câștigat cu proiectul SLOfit Lifelong. SLOfit Lifelong a fost creat pentru a promova activități fizice adaptate spre a fi utilizate de toate generațiile de cetățeni sloveni, pentru a sensibiliza toate generațiile în direcția angajării în alegeri sănătoase de viață.

 

RO: „Finanțat de Uniunea Europeană. Părerile și opiniile exprimate sunt doar ale autorilor și nu le reflectă neapărat pe cele ale Uniunii Europene sau ale autorității care acordă finanțarea. Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea finanțatoare nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.”Acest titlu a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Agenția Naţională pentru Sport
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro