Premierul României, Nicolae Ionel Ciucă, din ce în ce mai nepopular printre români. VIDEO

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
ciuca huiduit de sos romania

Ieri Nicolae Ionel Ciucă, prim-ministrul țării a fost apostrofat zdravăn de către susținătorii partidului S.O.S. România, chiar în Panteonul Moților de la Țebea.

Prezent la fața locului pentru comemorarea a 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, așa cum era de așteptat din cauza înrăutățirii nivelului de trai al populației, premierul a fost luat la întrebări de un numeros grup de susținători ai Dianei Șoșoacă, care i-au strigat: “trădătorul-tradatorul” sau “să te duci sa păzești plantațiile de maci in Afganistan, unde e armata noastră!” și alte câteva asemenea lucruri, considerând că o parte din relele care s-au abătut de curând asupra poporului i se datorează în totalitate.

Nici la plecare premierul nu a avut o soartă mai bună, căci deși a fost așteptat de aproape 100 de persoane dotate cu eșarfe galbene la gât, alți susținători ai senatoarei de Iași au ridicat vocea la el strigându-i lucruri asemănătoare.

Curios a fost faptul că niciunul din purtătorii de eșarfe galbene nu a sărit în apărarea liderului lor de partid, semn că prețurile mari le-au afectat și lor calitatea vieții de zi cu zi.

Mai mult decât atât un domn mai curajos si-a aruncat eșarfa de la gât și s-a fotografiat cu unicul senator de opoziție din parlamentul României spunând: nu pot să nu vă apreciez, doamnă, căci sunteți singura care luptați pentru noi!

Ceilalți purtători de eșarfe peneliste nu au îndrăznit să îi imite gestul, însă zeci și zeci de persoane s-au fotografiat cu doamna senator până la plecarea înspre locul adunării membrilor partidului S.O.S. ROMANIA, al cărui lider este.

Ce apostrofari a mai primit premierul de la sustinatorii unicului senator din opozitie, presedinte al S.O.S. ROMANIA:

Tradatorilor care ati nenorocit tara asta! Toti sunteti niste talhari! Ati nenorocit tara asta!

RO-Exit! RO-Exit!

Rusine, rusine, rusine sa va fie!

Talharilor!
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din...

Read More...

Medaliații la individual și la echipe la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică

Recent, la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică, s-au acordat medalii la nivelul Junioare II, Nivel...

Read More...

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro