“Premierul Marcel Ciolacu vorbește despre cele 500 de modificări la Codul Fiscal în ultimii ani – O situație inacceptabilă pentru orice țară normală!”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Premierul Marcel Ciolacu a atras atenția asupra necesității unei reforme fiscale în România, subliniind că sistemul actual este extrem de complex și instabil. Potrivit declarațiilor sale, în ultimii ani s-au făcut nu mai puțin de 500 de modificări la Codul Fiscal prin intermediul a 100 de legi și ordonanțe de urgență. Această situație nu poate continua, iar premierul a subliniat că nicio țară normală nu ar putea adopta o astfel de abordare.

Unul dintre principalele aspecte criticat de premier este nivelul scăzut al veniturilor la construcția PIB-ului din Uniunea Europeană. România se confruntă cu o evaziune fiscală ridicată și un număr mare de facilități fiscale, care nu fac decât să agraveze situația. Marcel Ciolacu a atras atenția asupra faptului că este necesară o abordare mai simplă și mai eficientă în ceea ce privește sistemul fiscal.

Este evident că România are nevoie de o reformă fiscală profundă și coerentă, care să aducă stabilitate și predictibilitate în acest domeniu. Este necesară o analiză atentă a sistemului fiscal actual și identificarea celor mai bune soluții pentru a reduce evaziunea fiscală și a crește veniturile la construcția PIB-ului.

Te provocăm să-ți pui întrebarea: De ce am vizionat acest video?

Sursa: Guvernul României.

 

Premierul Marcel Ciolacu: Am avut în ultimii ani 500 de modificări la Codul Fiscal prin 100 de legi și ordonanțe de urgență. Nicio țară normală la cap nu poate continua așa!
Avem cele mai mici venituri la construcția PIB-ului din Uniunea Europeană! Avem zeci și sute de facilități fiscale, în loc să avem o evaziune fiscală redusă.
Nu se poate continua așa!

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Guvernul României
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

One commentOn “Premierul Marcel Ciolacu vorbește despre cele 500 de modificări la Codul Fiscal în ultimii ani – O situație inacceptabilă pentru orice țară normală!”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro