Posturi vacante în diverse domenii, disponibile în Dâmbovița

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
E bine de știut! Lege nouă pentru gravide și persoanele cu copii sub 5 ani – incomod-media.ro

Potrivit datelor furnizate de AJOFM Dâmbovița, în ziua de 23 octombrie, există un număr de 586 de posturi vacante în baza lor de date. Acestea sunt distribuite astfel: 15 pentru persoanele cu studii superioare, 511 pentru meseriași și 60 pentru muncitori necalificați.

Printre posturile vacante menționate se numără: agent de securitate, brutar, confecționer de articole textile, agent de vânzări, lăcătuș mecanic, femeie de serviciu, îngrijitor de clădiri, lucrător comercial, lucrător la utilaje pentru salubritate, manipulant de mărfuri, montator de subansamble, croitor, paznic, tâmplar universal, sudor, vânzător, bucătar, electrician în construcții, operator de mașini cu comandă numerică, montator de sisteme de tâmplărie termoizolantă, operator de extracție a gazelor, ospătar, ambalator manual, electrician de întreținere și reparații, stivuitorist, controlor de calitate, mecanic auto, operator de vânzări prin telefon, administrator de societate comercială, excavatorist, electrician în exploatarea rețelelor electrice, lucrător pentru salubrizare, agent poștal, ajutor ospătar, cameristă de hotel, factor poștal, frezor universal, fierar-betonist, dulgher, șofer, vopsitor industrial, zidar, asistent manager, auditor intern, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă, inginer electrician, inginer de producție, operator de sunet, referent de specialitate în marketing, specialist în planificare și control al performanței economice, specialist în marketing și muncitor necalificat în domenii precum metalurgia, agricultura, confecțiile textile și construcțiile.

Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate pot accesa site-ul AJOFM Dâmbovița (www.anofm.ro – ajofm dambovita – rubrica persoane fizice – locuri de muncă vacante) sau pot suna la numărul de telefon 0245 620.635.

Este important de menționat că această informație poate fi utilă pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional. AJOFM Dâmbovița oferă o gamă variată de oportunități de angajare în diverse domenii, atât pentru absolvenții de studii superioare, cât și pentru cei cu meserii sau fără calificare specifică.

Este încurajator să vedem că există un număr semnificativ de posturi vacante în județul Dâmbovița, ceea ce indică o piață a muncii activă și oportunități pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, prezentarea detaliată a posturilor disponibile în diferite domenii ar putea fi utilă pentru cei care doresc să se informeze și să aleagă cea mai potrivită opțiune în funcție de abilitățile și interesele lor.

Astfel de informații pot fi deosebit de valoroase în contextul actual, în care mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei de COVID-19. AJOFM Dâmbovița joacă un rol important în intermedierea între angajatori și solicitanții de locuri de muncă, contribuind la reducerea șomajului și la stimularea economiei locale.

În concluzie, aceste posturi vacante oferă oportunități pentru o varietate de persoane, indiferent de nivelul de educație sau de experiență profesională. Este important ca cei interesați să fie la curent cu aceste oportunități și să profite de ele în căutarea unui loc de muncă potrivit.

Sursa: incomod-media.ro

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa, sunt înregistrate astăzi, 23 octombrie, 586 de posturi vacante, din care 15 pentru persoanele cu studii superioare, 511 pentru meseriași și 60 pentru muncitori necalificați.

Dintre acestea menţionăm: agent securitate, brutar, confecționer articole textile, agent de vânzări, lăcătuș mecanic, femeie de serviciu, îngrijitor clădiri, lucrător comercial, lucrător utilaje pentru salubritate, manipulant mărfuri, montator subansamble, croitor, paznic, tâmplar universal, sudor, vânzător, bucătar, electrician construcții, operator mașini – unelte comandă numerică, montator sisteme tâmplărie termoizolantă, operator extracție gaze, ospătar, ambalator manual, electrician întreținere – reparații, stivuitorist, controlor calitate, mecanic auto, operator vânzări prin telefon, administrator societate comercială, excavatorist, electrician exploatare rețele electrice, lucrător pentru salubrizare, agent poștal, ajutor ospătar, cameristă hotel, factor poștal, frezor universal, fierar – betonist, dulgher, șofer, vopsitor industrial, zidar, asistent manager, auditor intern, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă, inginer electrician, inginer producție, operator sunet, referent de specialitate marketing, specialist în planificare și control performanță economică, specialist marketing și muncitor necalificat în domenii de activitate precum: metalurgie, agricultură, confecții textile și construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul AJOFM Dâmboviţa (www.anofm.ro – ajofm dambovita – rubrica persoane fizice – locuri de muncă vacante) sau la numărul de telefon 0245 620.635.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapid câștigă Cupa României în volei masculin

Galeria Rapidului s-a remarcat întotdeauna prin sloganuri puternice și încurajatoare pentru echipa lor. În anii 70-80, unul dintre cele...

Read More...
Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare,...

Read More...
Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro