Politiștii locali au desfășurat o acțiune în mijloacele de transport în comun și în stații. Au fost date 39 de amenzi pentru călătorie fără bilet și alte comportamente antisociale.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Politistii locali din Timisoara au desfasurat o ampla actiune pe mijloacele de transport in comun, alaturi de angajatii Societatii de Transport Public Timisoara. Scopul principal al acestei actiuni a fost prevenirea si combaterea unor fapte nedorite, cum ar fi practicarea cersetoriei, consumul de alcool, aruncarea de deseuri sau distrugeri. De asemenea, s-a urmarit combaterea calatoriei fara bilet si oprirea autovehiculelor in statiile mijloacelor de transport.

In cadrul acestei actiuni, politistii locali au interactionat cu zeci de cetateni care si-au exprimat nemultumirile referitoare la calatoriile cu mijloacele de transport public. Aceste reclamatii vor fi transmise catre Societatea de Transport Public Timisoara pentru remediere.

De-a lungul acestei actiuni, au fost aplicate 39 de sanctiuni pentru calatoria fara bilet, consumul de alcool in statii, refuzul de legitimare sau oprirea/stationarea autovehiculelor in statiile mijloacelor de transport. De asemenea, au fost aplicate 145 de colante in cazurile mentionate anterior.

Un alt aspect important al acestei actiuni a fost preluarea si predarea la serviciile sociale a 15 persoane fara adapost depistate in tramvaie sau in statii. Aceasta masura a fost luata pentru a le oferi acestor persoane o sansa si un ajutor necesar.

Astfel de actiuni sunt periodice si se desfasoara in paralel cu patrularile zilnice ale politistilor locali, avand ca scop asigurarea unui transport public civilizat pentru toti cetatenii. Prin aceste initiative, autoritatile doresc sa creeze un mediu sigur si confortabil pentru calatorii din Timisoara.

(Articolul este bazat pe textul furnizat de Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura), a transmis astăzi ImpactPress.ro
Foto: Impactpress.ro

Politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban si Patrulare Navala au desfasurat, in aceasta saptamana, o ampla actiune pe mijloacele de transport in comun, dar si in statiile acestora, in colaborare cu angajatii Societatii de Transport Public Timisoara.

Principalul scop al acestei actiuni a fost acela de a preveni comiterea faptelor precum practicarea cersetoriei, consumul de alcool, aruncarea de deseuri, deteriorari si distrugeri, combaterea calatoriei fara bilet, oprirea si stationarea autovehiculelor in statiile de tramvaie, autobuze si troleibuze etc, dar si prevenirea prezentei hotilor de buzunare in mijloacele de transport si in statiile acestora.

Totodata, s-a relationat cu zeci de cetateni, care si-a spus nemultumirile referitoare la modul in care se desfasoara calatoriile cu mijloacele de transport, de la situatia statiilor sau a tramvaielor pana la modul in care se desfasoara de vanzare a biletelor.

Toate acestea au fost transmise structurilor din cadrul STPT in vederea remedierii. Au fost aplicate un numar de 39 de sanctiuni pentru calatoria fara bilet, consum de alcool in statii, refuz de legitimare, oprire sau stationare a autovehiculelor in statiile mijloacelor de transport, fiind aplicate si 145 de colante in cazul acestora.

Un numar de 15 persoane fara adapsot depistate in tramvaie sau in statii au fost preluate si predate serviciilor sociale, dupa ce au fost depistate in mijloacele de transport si in statii din zonele Piata Libertatii, Balcescu, Sinaia, Timisoara 700.

Astfel de actiuni au fost periodic, pe langa patrularile zilnice ale politistilor locali, pentru a asigura un transport public civilizat. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Sfaturi de moda pentru sezonul primavara-vara 2024

Iulius Town propune sugestii interesante pentru garderoba de primavara-vara 2024 Pentru cei care abia asteapta sa-si actualizeze garderoba pentru sezonul...

Read More...
NASA Earns Best Place to Work in Government for 12 Straight Years

NASA, Cel Mai Bun Loc de Muncă în Guvernul Federal – 2023

NASA a fost desemnată joi ca fiind cel mai bun loc de muncă în guvernul federal în 2023 -...

Read More...
Prezentare de carte Mazzini și românii. „Apostolul națiunii” și Risorgimento-ul european – Academia Română, Filiala Iași

Mazzini și românii: Apostolul națiunii și Risorgimento-ul european

Evenimentul de prezentare a cărții "Mazzini și românii. „Apostolul națiunii” și Risorgimento-ul european" va avea loc la Facultatea de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro