Performanțe remarcabile ale Politehnicii Timișoara la Campionatul Național de floretă

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Alte două medalii adăugate în palmaresul Politehnicii Timișoara! Rebeca Cândescu și Ingrid Miti Bikflavi au urcat pe podium la Campionatul Național de floretă

Două sportive ale Politehnicii Timișoara au reușit să câștige medalii în semifinalele Campionatului Național de floretă, seniori, desfășurat în perioada 16-19 mai la București. Rebeca Cândescu și Ingrid Miti Bikfalvi au avut o evoluție impresionantă și s-au calificat în ultimul act al competiției.

Într-un duel alb-violet din semifinale, Rebeca Cândescu a învins-o pe colega sa Ingrid Miti Bikfalvi cu scorul de 15-7. În finală, Cândescu s-a confruntat cu Corbu Emilia de la CS Rapid București, într-un meci în care a cedat cu 8-15. Cu toate acestea, performanța sa a fost remarcabilă, obținând medalia de argint. În același timp, Ingrid Miti Bikfalvi a reușit să obțină medalia de bronz.

Competiția continuă cu întrecerile feminine pe echipe, urmate de competițiile individuale și pe echipe la masculin. Delegația Politehnicii Timișoara este reprezentată de 13 sportivi, printre care se numără Rebeca Cândescu, Ingrid Miti Bikfalvi, Ecaterina Gorobeț, Karina Tal, Diana Șuta, Benjamin Bodo, Emanuel Cândescu, Tom Gomboș, Nikitas Gherman, Eugen Vadaniuc, Felix Dogariu, Mihnea Robănescu și Artiom Cecet. Antrenorul secției de scrimă este Livius Buzan.

Performanța excelentă a sportivelor de la Politehnica Timișoara aduce în prim-plan calitatea antrenamentelor și pregătirea atentă a echipei. Cu rezultatele obținute până acum, clubul timișorean se afirmă ca unul dintre principalii actori din cadrul competiției naționale de floretă. Se așteaptă cu nerăbdare următoarele întreceri și evoluțiile sportivilor din echipă.

Sursa: www.sursadevest.ro

Nici bine nu s-a dat startul Campionatului Național de floretă, seniori, desfășurat în perioada 16-19 mai, la București, că două sportive ale Politehnicii Timișoara au şi câștigat medalii în semifinale.

Este vorba despre Rebeca Cândescu și Ingrid Miti Bikflavi, care s-au luptat pentru un loc în ultimul act.

Duelul alb-violet din semifinale a fost câștigat de Rebeca Cândescu cu scorul de 15-7. În finală, aceasta a întâlnit-o pe Corbu Emilia, legitimată la CS Rapid București, în fața căreia a cedat cu 8-15. Rapidista trecuse în semifinale de Anca Săveanu de la CSA Steaua București. Astfel, Rebeca Cândescu a câștigat medalia de argint, în timp ce Ingrid Miti Bikfalvi a cucerit-o pe cea de bronz.

Mâine va fi întrecerea feminină pe echipe, urmate de competițiile individuale și pe echipe la masculin.

Delegația Politehnicii Timișoara este compusă din 13 sportivi. Este vorba despre Rebeca Cândescu, Ingrid Miti Bikfalvi, Ecaterina Gorobeț, Karina Tal și Diana Șuta, respectiv despre Benjamin Bodo, Emanuel Cândescu, Tom Gomboș și Nikitas Gherman. În a doua alcătuire vor fi Eugen Vadaniuc, Felix Dogariu, Mihnea Robănescu și Artiom Cecet.

Antrenorul secției de scrimă este Livius Buzan.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Echipa Under 19 a Academiei de Fotbal CS Dinamo s-a calificat în finala Campionatului Național

Echipa Under 19 a Academiei de Fotbal CS Dinamo a reușit să se califice în finala Campionatului Național, după...

Read More...

Puterea naturii: Cum nucile și semințele pot oferi energie susținută

Puterea naturii: Cum nucile și semințele pot oferi energie susținută Introducere Puterea naturii este un aspect esențial al vieții noastre, iar...

Read More...

Cartagina: Cucerirea și căderea unui imperiu

Cartagina a fost unul dintre cele mai puternice orașe din lumea antică, fiind cunoscută pentru bogăția sa, pentru influența...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro