Performanțe de excepție pentru Dinamo la Balcaniada de juniori de la Râmnicu Vâlcea: trei medalii de aur și Mirela Cojocaru în categoria 57 kg!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Clubul sportiv Dinamo a obținut trei medalii de aur la Balcaniada de juniori de la Râmnicu Vâlcea. Mirela Cojocaru, în categoria 57 kg, Mario Gheraliu, în aceeași categorie de greutate, și Radu Simion, în categoria 75 kg, au fost cei trei sportivi care au adus aceste medalii echipei Dinamo.

Rezultatele obținute de acești sportivi demonstrează talentul și pregătirea de calitate pe care o au, dar și munca susținută a antrenorilor Napoleon Gheorghe, Cezar Juratoni și Adrian Ciobanu.

Aceste performanțe sunt cu atât mai remarcabile cu cât Balcaniada de juniori reprezintă o competiție importantă în cadrul boxului, oferind sportivilor ocazia de a se măsura cu adversari din țări din regiune.

Clubul Dinamo are o tradiție bogată în box și este cunoscut pentru formarea de sportivi talentați și obținerea de rezultate remarcabile la nivel național și internațional. Aceste medalii de aur obținute la Balcaniada de juniori reprezintă o confirmare a valorii și calității echipei Dinamo.

Fotografiile atașate articolului ne arată sportivii în momentele de bucurie și victorie, alături de antrenori și de echipa tehnică. Aceste imagini transmite emoția și pasiunea pe care sportivii și cei din jurul lor le trăiesc în aceste competiții.

Felicitări echipei Dinamo și sportivilor Mirela Cojocaru, Mario Gheraliu și Radu Simion pentru aceste performanțe remarcabile! Sperăm ca aceste rezultate să fie doar începutul unei cariere de succes în box și să aducă noi medalii și trofee pentru clubul Dinamo și pentru România.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

BOX. Dinamo – trei medalii de aur la Balcaniada de juniori de la Râmnicu Vâlcea Mirela Cojocaru – categoria 57 kg
Mario Gheraliu – categoria 57 kg
Radu Simion – categoria 75 kg
Antrenori: Napoleon Gheorghe, Cezar Juratoni, Adrian Ciobanu #Dinamo #boxing

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

7 commentsOn Performanțe de excepție pentru Dinamo la Balcaniada de juniori de la Râmnicu Vâlcea: trei medalii de aur și Mirela Cojocaru în categoria 57 kg!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro