Performanțe de aur pentru David Popovici și Aissia Prisecariu la Naționale: Aissia calificată pentru Europenele de la Otopeni în proba de 200 m spate!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Ziua a doua a adus rezultate remarcabile pentru înotătorii de la CS Dinamo, care și-au adăugat medalii noi în palmares. David Popovici a câștigat un nou titlu, de această dată la proba de 200 m liber, cu un timp excelent. Pe de altă parte, Aissia Prisecariu și-a atins obiectivul la proba de 200 m spate, devenind campioană la juniori, tineret și seniori. Performanța sa a fost una remarcabilă, reușind și să obțină baremul de calificare la Campionatele Europene de la Otopeni.

Timpul înregistrat de Aissia Prisecariu la proba de 200 m spate a fost un nou record național, atât pentru categoria de vârstă de la 15 ani până la seniori. Performanța sa este cu atât mai impresionantă cu cât a reușit să obțină aceste rezultate într-o competiție atât de importantă.

Rezultatele obținute de dinamoviști în ziua a doua a competiției au fost remarcabile. La proba de 100 m spate feminin, Aissia Claudia Prisecariu a ocupat primul loc la juniori, tineret și seniori, reușind să stabilească un nou record național pentru categoria de vârstă de la 15 ani la senioare. De asemenea, a obținut și baremul de calificare pentru Campionatele Europene.

Jasmine Rebeca Veress a ocupat locul doi la junioare și locul trei la tineret la aceeași probă. La proba de 200 m liber masculin, David Popovici a obținut locul întâi la seniori. Maria Alecsia Tenciu a ocupat locul doi la junioare și locul trei la tineret și senioare la proba de 100 m bras feminin.

La proba de 4×50 m liber mixt, echipa formată din David Popovici, Dragoș Ghile, Maria Verciuc și Aissia Claudia Prisecariu a obținut locul doi.

Rezultatele obținute de înotătorii de la CS Dinamo demonstrează talentul și pregătirea deosebită a acestora, precum și importanța investițiilor în sportul românesc. Performanțele lor sunt o mândrie pentru țara noastră și ne oferă speranța că vom vedea în continuare rezultate bune la competițiile internaționale.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

Ziua a doua a adus medalii noi pentru înotătorii de la CS Dinamo. David Popovici a câștigat un nou titlu, la 200 m liber, cu un timp bun, în timp de Aissia Prisecariu și-a atins obiectivul la 200 de metri spate: campioană la juniori, tineret și seniori, cu barem de calificare la Europenele de la Otopeni (5-10 decembrie). Timpul ei este de asemenea record național de la 15 ani până la seniori.

Rezultatele dinamoviștilor în ziua a doua (finale)

100 m spate feminin
Aissia Claudia Prisecariu (2:07,00) – locul 1 la juniori, tineret și seniori. Record național de la 15 ani la senioare + barem pentru Europene
Jasmine Rebeca Veress (2:18,36) – locul 2 la junioare, locul 3 la tineret

200 m liber masculin
David Popovici (1:43,01) – locul 1 la seniori

100 m bras feminin
Maria Alecsia Tenciu (1:10,41) – locul 2 la junioare, locul 3 la tineret, locul 3 la senioare

4×50 m liber mixt
David Popovici, Dragoș Ghile, Maria Verciuc, Aissia Claudia Prisecariu (1:36,65) – locul 2

#Dinamo #swimming
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Câți urși trăiesc în România? Autoritățile vorbesc de un număr record, dar fără o numărătoare reală

Autoritățile vor să aprobe împușcarea a peste 400 de urși până la sfârșitul anului, pe motiv că sunt prea...

Read More...

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

7 commentsOn Performanțe de aur pentru David Popovici și Aissia Prisecariu la Naționale: Aissia calificată pentru Europenele de la Otopeni în proba de 200 m spate!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro