Percheziții de amploare în Găești: Materiale pirotehnice confiscate

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
3 tone de artificii și petarde, confiscate de polițiștii din Găești

Lucrătorii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au executat ieri, 28 decembrie 2023, cinci percheziții la domiciliile a cinci bărbați care ar fi deținut fără drept materiale pirotehnice. În urma descinderilor, oamenii legii au descoperit și indisponibilizat peste 3 kilograme de materiale pirotehnice, considerate periculoase.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, aceste percheziții au fost efectuate ca parte a unei operațiuni desfășurate la nivel național, în contextul sezonului sărbătorilor de iarnă, când utilizarea materialelor pirotehnice este mai intensă. Autoritățile au făcut apel la cetățeni să respecte regulile și legislația privind deținerea și utilizarea materialelor pirotehnice, în scopul prevenirii accidentelor sau incidentelor neplăcute.

Este important de menționat că deținerea și utilizarea materialelor pirotehnice fără drept poate avea consecințe grave. Aceste materiale pot provoca incendii sau explozii, punând în pericol viețile oamenilor și provocând daune materiale semnificative. De aceea, autoritățile sunt hotărâte să aplice cu fermitate legea în astfel de cazuri.

În plus, este necesar să subliniem faptul că utilizarea materialelor pirotehnice în timpul sărbătorilor de iarnă este o tradiție care poate aduce bucurie și emoție, însă este important să o facem cu responsabilitate. Cetățenii trebuie să fie conștienți de riscurile implicate și să respecte regulile stabilite de autorități pentru a evita incidentele neplăcute.

Această acțiune a Poliției Orașului Găești este un exemplu elocvent al eforturilor depuse de autorități pentru a asigura siguranța cetățenilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Este important ca fiecare individ să conștientizeze importanța respectării legii și să colaboreze cu autoritățile pentru a menține ordinea și siguranța publică.

În concluzie, perchezițiile efectuate de lucrătorii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Orașului Găești demonstrează hotărârea autorităților de a combate și preveni ilegalitățile în ceea ce privește deținerea și utilizarea materialelor pirotehnice. Este important ca fiecare cetățean să conștientizeze riscurile implicate și să respecte regulile stabilite pentru a evita incidentele neplăcute și a asigura o perioadă sărbătorilor de iarnă în siguranță.

Sursa: incomod-media.ro

Lucrătorii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au executat ieri, 28 decembrie 2023, cinci percheziții la domiciliile a cinci bărbați care ar fi deținut fără drept materiale pirotehnice. În urma descinderilor, oamenii legii au descoperit și indisponibilizat peste 3 […]Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro