Pastila de râs: Becul ars, Klaus și Volodimir: Mesaje înflăcărate de sprijin și solidaritate sau o nouă telenovelă de vară?

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI

Se pare că becul roșu de la Palatul Cotroceni s-a simțit depășit de atâta susținere și s-a hotărât să se ardă. Însă, în loc să lase totul în întuneric, administrația a venit cu o soluție creativă: palatul va fi iluminat doar în galben și albastru, culorile drapelului Ucrainei. Tricolorul nostru iubit va face o pauză până când becul roșu va fi înlocuit.

În această perioadă de criză a becului, cei doi președinți au căutat să ofere o altă lumină, mai precis lumina sprijinului lor. Klaus Iohannis, cunoscut pentru talentul său în a trimite mesaje încurajatoare, a promis că România va sta lângă Ucraina “până la victoria împotriva agresiunii”.

Cu alte cuvinte, până când cei de la Kremlin se plictisesc și își găsesc altceva de făcut.

Da, ați ghicit, e timpul pentru încă o ediție din “Mesaje de susținere intre țări”, în care liderii noștri politici se întrec în a-și demonstra susținerea față de alte țări, ca și cum ar fi trecut la nivelul următor al unei relații de prietenie pe Facebook.

Președintele Iohannis, cel căruia nu-i pasă atât de mult de propriul popor, se pare că își găsește vocația în a trimite mesaje încurajatoare la adresa altor țări. De data aceasta, el și-a întins mâna într-un mod hipnotizant către Ucraina și i-a spus “Să nu îți faci griji, am să rămân pe grup și să te susțin cu like-uri până la ultima postare împotriva agresiunii rusești!”.

Nu putem să nu remarcam cum președintele nostru așa-zis “europenist” a găsit timp să-și arate susținerea pentru Ucraina, dar nu poate să gestioneze criza din țara sa. Dar cine are nevoie de infrastructură funcțională și servicii medicale decente atunci când poți să fii un erou virtual al sprijinului internațional?

Totusi să nu-l lăsăm pe Klaus să fure toată atenția. În răspunsul său, Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost văzut aplaudând probabil în fața unei camere de filmat, mulțumind lui Iohannis pentru susținerea sa și subliniind cât de importantă este agresiunea în menținerea vieții politice interesante.

Și totuși, în timp ce politicienii noștri se întrec în a trimite mesaje impresionante, noi, oamenii obișnuiți, ne întrebăm dacă nu cumva aceste declarații grandioase sunt doar o altă ediție a aceluiași serial, cu puțin conținut și multă imagine.

Deci, dragi cetățeni, să pregătim popcornul și să ne relaxăm în timp ce urmărim cu interes capitolul următor al acestei povești: “Cum doi lideri au continuat să-și arate susținerea în fața pericolului imaginat, în timp ce problemele reale din propriile țări rămân în așteptare.”

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice coincidență cu persoane reale reprezintă un elogiu autentic pentru noi. Cei care simt că au fost afectați de conținutul acestui articol sunt încurajați să accepte situația, mai ales dacă nu au simțul umorului bine dezvoltat. In plus: acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

2 commentsOn Pastila de râs: Becul ars, Klaus și Volodimir: Mesaje înflăcărate de sprijin și solidaritate sau o nouă telenovelă de vară?

  • Bai nene i-a mai du-te la domnu dracu cu Ukraina ta cu tot !!!! Bai bec ratat tu al cui președinte esti mă!?? Dacă tot o “arzi cu Ukraina” ce ar fi să-ți iei ranița în spate și să te duc la zely să te trimită pe front!??? Bai esti varză ca președinte din nu numai tu / guvernul tău / parlamentul tau si toți analistii și alți isti ce sugeti din bugetul țării fără să aduceti vre-un folos 😡😡😡😡😡😡😡 sper să vină curând vremea când veți plăti pentru tot ce ati facut și faceți împotriva acestui popor !!!

  • PS. Cred ca începe să-mi placă AI-ul ăsta 😂😂😂😂😂deși nu sunt adeptul AI 😁😁😁😁

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro