PARTIDUL S.O.S. ROMÂNIA ÎNVEDEREAZĂ UNGARIEI ȘI UDMR CĂ NU A EXISTAT ȘI NU EXISTĂ UN AȘA ZIS ȚINUT SECUIESC, ȘI NICI UN STEAG AL ȚINUTULUI SECUIESC

BY: stiridinromania.ro In Comunicate, STIRILE ZILEI
stiridinromania.ro Comunicat de presa 08.02 sos romania

“Ambasadorul Ungariei la București a fost convocat marți, la sediul M.A.E., după o postare controversată pe Facebook a președintelui Comisiei de Politică Externă din Parlamentul de la Budapesta, Nemeth Zsolt. Acesta a scris, la data de 06.02.2023, că steagul secuiesc va fi arborat de instituțiile publice din Ungaria până când „România va permite folosirea liberă” a sa.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA învederează Ungariei și UDMR că NU A EXISTAT ȘI NU EXISTĂ UN AȘA ZIS ținut secuiesc, ȘI NICI un steag al ținutului secuiesc.

Nu este prima dată când reprezentanții Ungariei, ca și UDMR, își permit să atace identitatea, indivizibilitatea, suveranitatea, unitatea și independența României, mai mult, s-a umplut țara de statui ale grofilor, care au ucis cu sânge rece români, serviciile secrete ungare achiziționează terenuri în Transilvania, reprezentanții Ungariei se plimbă ca Vodă prin lobodă în România, fără să îi deranjeze nimeni, mai mult deranjând ei ordinea de drept în România, în timp ce UDMR instigă la segregare interetnică și mint secuii că sunt maghiari și pe etnicii maghiari din România îi folosesc prin manipulare și instigare împotriva românilor. De curând s-a transmis în toată presa un anunț al unei Asociații ungare, susținută de UDMR, cu privire la ruperea Transilvaniei de România, Patria Mamă. Miniștrii UDMR refuză să intoneze imnul României, mai mult, trădează România, încalcă jurământul constituțional și cântă un imn inexistent, al unui ținut inexistent, vorbesc numai ungurește, până și jurământul de investire este spus în ungurește.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA solicită Președintelui României, Klaus Werner Johannis, primministrului României, Nicolae-Ionel Ciucă, ministrului de externe al României, Bogdan Lucian Aurescu, ca de îndată să ia atitudine și să scoată UDMR de la guvernare, astfel cum am solicitat de fiecare dată în ultimul an, când atitudinea acestuia a denotat săvârșirea infracțiunii de Înaltă Trădare.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA solicită Republicii Ungaria să își ceară, de îndată, scuze publice față de poporul român și România pentru desele derapaje și imixtiunea în treburile interne și să ia de urgență măsuri împotriva tuturor persoanelor care exercită fapte nedemne față de România și Poporul Român.

Solicităm serviciilor secrete române să ia de urgență atitudine și să demareze acțiuni de contracarare a acestor gesturi incalificabile, care constituie încălcarea Constituției României și a dispozițiilor diplomatice internaționale.

Partidul S.O.S. România roagă cetățenii români, atât de etnie maghiară, cât și pe cei de etnie română și secuiască, să nu dea curs instigărilor din partea unor politicieni, care nu vor altceva decât semănarea de vrajbă între cele trei etnii conlocuitoare, cu scopul de a profita, mai apoi, pentru întărirea pozițiilor politice aducătoare de privilegii de tot felul. Trăim cu toții de atâtea secole împreună, în bună pace și înțelegere, acestea fiind singurele atitudini pe care să le adoptăm: PACE ȘI ÎNȚELEGERE!

Dumnezeu sa binecuvânteze poporul român în integralitatea sa!

PREȘEDINTE Partidul S.O.S. ROMÂNIA,
Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din...

Read More...

Medaliații la individual și la echipe la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică

Recent, la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică, s-au acordat medalii la nivelul Junioare II, Nivel...

Read More...

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro