Partidul S.O.S. ROMÂNIA are cele mai multe candidate din România la alegerile locale din 2024

BY: stiridinromania.ro In Articole, STIRILE ZILEI

Conform studiului publicat de catre site-ul expertforum.ro, Partidul S.O.S. ROMÂNIA, condus de catre doamna Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, deține recordul absolut in România la numărul de candidați de sex feminin la alegerile locale care vor avea loc în acest an pe 9 iunie 2024.

Astfel, Partidul S.O.S. ROMÂNIA conduce detașat la distribuția de candidați pe sexe cu o alocare de 35% femei.

Din raportul publicat, in top 10 ca număr de candidaturi depuse, cele mai multe femei proporțional cu numărul total de candidați ai partidului se regăsesc pe listele SOS România (35%), Pro România (30%), PUSL și Forța Dreptei, cu câteva 28%. PSD are 22% femei candidați, iar PNL 21%. La AUR candidatele reprezintă 26%, iar la USR și PMP câte 27%. La REPER 33% dintre candidați sunt femei, iar la UDMR acestea reprezintă 25%. Aproape 17% dintre candidații independenți sunt femei.

Și la candidaturile pentru CJ, Partidul S.O.S. ROMÂNIA conduce detașat cu o alocare de 37% femei.

Conform publicației expertforum.ro, pe județe, cele mai multe candidate la CJ sunt în Galați (39%), unde filiala locală a Partidului S.O.S. ROMÂNIA este condusă de Șef lucrări Doctor Gabriela-Iordăchiță (singura femeie candidat la președenția CJ Galați, cât și la Europarlamentare), Sibiu (35%) și Prahova (34%), raportat la numărul total de candidați din județ. Cele mai puține sunt la Vaslui (19%) și în județele Covasna, Harghita, Mureș și Vrancea.

Daca ne uităm și la candidaturile pentru funcția de Primar, tot Partidul S.O.S. ROMÂNIA conduce detașat cu o alocare de 18% femei, daca nu luăm în considerare numarul de candidate independente.

Partidul S.O.S. România se află tot pe locul 1 când vorbim de numărul de candidați de sex feminin care candidează la Consiliul Local, cu o alocare de 36%.

Surse și screenshot-uri: expertforum.ro
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic Mumificarea este unul dintre cele mai fascinante aspecte ale culturii egiptene antice și...

Read More...

Genetica plantelor: Explorând paternitatea și strategiile de reproducere

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se transmit trăsăturile unei plante de la un părinte la celălalt, atunci ai ajuns...

Read More...

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro