Participarea sportivilor la Cupa României – Lupte Juniori I U20

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În perioada 12-14 aprilie 2024, sportivii secției de lupte au reprezentat cu succes Clubul Sportiv Farul Constanța la Cupa României Lupte – Juniori I U20, desfășurată la Călărași. Ali Gean s-a remarcat prin obținerea medaliei de aur la categoria 130 kg, demonstrându-și talentul și pregătirea fizică. De asemenea, Manolache Nicușor Vasilică a adus acasă o medalie de bronz la categoria 60 kg, confirmând nivelul ridicat al echipei.

Antrenorul Gheorghe Grigore a fost un factor important în performanțele obținute de sportivi, fiind un mentor dedicat și implicat în pregătirea acestora. Rezultatele obținute la această competiție reprezintă o confirmare a valorii și potențialului sportivilor din cadrul clubului.

Clubul Sportiv Farul Constanța continuă să se afirme ca o forță în luptele juniorilor, iar participarea la competiții de prestigiu precum Cupa României este un pas important în dezvoltarea și promovarea talentelor din cadrul echipei. Performanțele obținute la această competiție demonstrează dedicația și munca depusă de sportivi și antrenori în pregătirea pentru astfel de evenimente.

Mai multe detalii despre participarea echipei de lupte la Cupa României pot fi găsite pe site-ul oficial al Clubului Sportiv Farul Constanța. Este important să sărbătorim și să recunoaștem efortul și realizările sportivilor care reprezintă cu mândrie culorile clubului și orașului Constanța în competițiile naționale.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Cupa României – Lupte Juniori I U20 Sportivii secției de lupte au participat în perioada 12 – 14.04.2024 la Cupa României Lupte – Juniori I U20, eveniment desfășurat la Călărași. Aceștia au obținut următoarele rezultate: Medalie de Aur – Ali Gean, categ. 130 kg. Medalie de Bronz – Manolache Nicușor Vasilică, categ. 60 kg. Antrenor: Gheorghe Grigore https://csfarul.ro/…/…/15/cupa-romaniei-lupte-juniori-i-u20/ #csfarulconstanta #aurelianarghirdirector #alwaysbehindthecampions #cuparomanieilupteu20 #geanali #nicusorvasilicamanolache #gheorghegrigoreantrenor #farullegendneverends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro