Participarea lui Andreea Mărioara Cosman la Memorialul Menchik din Londra

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Andreea Mărioara Cosman este una dintre participantele la cea de-a 8-a ediție a Memorialului Menchik din Londra, desfășurată în perioada 22-26 martie 2024. Sportiva se află la un pas de a obține norma de maestră internațională, având un parcurs excelent în cadrul turneului, acumulând 4,5 puncte din 6 runde jucate până în prezent.

Competiția poate fi urmărită în direct pe platforma de streaming Twitch, la adresa https://www.twitch.tv/mrdodgychess, unde vor fi transmise runda a 7-a, programată de la 12:00 PM, runda a 8-a, de la 17:00 PM, și ultima rundă, care va avea loc marți, de la 12:00 PM.

Andreea Cosman a demonstrat abilități remarcabile în competiție, reușind să se impună în mai multe partide și să se claseze printre primele poziții. Cu un joc solid și o strategie bine pusă la punct, sportiva româncă a reușit să atragă atenția publicului și a specialiștilor din domeniu.

Ne dorim ca Andreea Cosman să continue să se remarce și să obțină rezultate cât mai bune în competițiile viitoare. Le dorim mult succes în continuare și să continue să ne inspire prin performanțele lor remarcabile în lumea șahului.
Sursa: Federația Română de Șah.

Andreea Mărioara Cosman participă la cea de-a 8-a ediție a Memorialului Menchik care are loc în Londra, în perioada 22-26 martie 2024. La un pas să obțină norma de maestră internațională, Andreea Cosman are un parcurs grozav în cadrul turneului, cu 4,5 puncte din 6 runde jucate până acum. Rundele pot fi urmărite live aici: https://www.twitch.tv/mrdodgychess de la 12:00 PM (runda a 7-a), de la 17:00 PM (runda a 8-a) și marți de la 12:00 PM (ultima rundă). Mult succes în continuare, Andreea!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro