Operațiunea poliției spaniole și catalane a dus la capturarea unui grup criminal interțional

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
20 arrests in clampdown against gang suspected of laundering EUR 10 million

Operațiunea de represiune a fost rezultatul unei investigații de lungă durată condusă de Poliția Spaniolă și Poliția Regională Catalană, sprijinită de Europol și implicând și autoritățile portugheze. În timpul zilelor de acțiune, ofițerii de aplicare a legii au efectuat 13 percheziții care au condus la confiscarea a: 156 000 de euro în numerar, lingouri de aur în valoare de 35 000 de euro, peste 50 de vehicule, bijuterii și peste 30 de produse de lux.

Această operațiune a fost una de amploare, implicând multiple agenții de aplicare a legii și colaborare internațională. Confiscarea sumelor mari de bani, a aurului și a bunurilor de lux demonstrează amploarea activităților ilegale desfășurate de rețeaua vizată.

Colaborarea dintre autoritățile spaniole, catalane și portugheze, împreună cu Europol, a fost crucială în desfășurarea acestei operațiuni de succes. Acest tip de colaborare internațională este esențial în combaterea criminalității transfrontaliere și în asigurarea siguranței cetățenilor din întreaga Europă.

Rezultatele acestei investigații demonstrează eficiența și profesionalismul forțelor de aplicare a legii implicate. Confiscarea sumelor mari de bani și a bunurilor de lux va contribui la zădărnicirea activităților ilegale și la descurajarea altor infractori.

Operațiunile de acest gen sunt esențiale pentru menținerea ordinii publice și pentru protejarea cetățenilor de activitățile ilegale ale rețelelor criminale. Este important ca autoritățile să continue să coopereze și să acționeze împreună pentru a combate eficient infracționalitatea și pentru a menține siguranța în comunitățile noastre.

Sursa: EUROPOL

The crackdown was the result of a long-running investigation led by the Spanish Police and Spanish Regional Catalan Police, supported by Europol and also involving Portuguese authorities. During the action days, law enforcement officers carried out 13 searches that led to the seizure of:EUR 156 000 in cash,gold bars worth EUR 35 000,more than 50 vehicles,jewellery and over 30 luxury…Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: EUROPOL

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro