Operațiunea de acțiune din 12 martie: descinderi și confiscări de lux

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
Time is up for criminal organisation counterfeiting luxury watches in Antwerp

Pe data de 12 martie, autoritățile au desfășurat o acțiune de amploare în Belgia, Israel, Olanda și Slovacia, efectuând 26 de percheziții și confiscând o serie de bunuri ilegale. Printre acestea se numără 165 de ceasuri de lux cu certificate, bijuterii și alte produse contrafăcute, 200 de diamante, 209 000 de euro în numerar, registre de criptomonede, arme, 14 kg de droguri, multiple dispozitive electronice, inclusiv telefoane și computere, carduri de credit și documente financiare.

Investigația a început în 2022, când autoritățile au descoperit o rețea extinsă de trafic de droguri și alte activități ilegale. Prin cooperarea între diferite țări, s-a reușit să se identifice membrii acestei rețele și să se pună capăt activităților lor ilicite.

Este alarmant faptul că, pe lângă traficul de droguri, această rețea se implica și în alte activități ilegale, cum ar fi falsificarea de produse și spălarea de bani. Acest lucru arată gradul de complexitate al operațiunilor acestor infractori și necesitatea unei abordări transnaționale în combaterea criminalității organizate.

Confiscarea a 165 de ceasuri de lux, 200 de diamante și sume semnificative de bani demonstrează că această rețea avea un nivel ridicat de profitabilitate și operațiuni extinse. Este esențial ca autoritățile să continue să monitorizeze și să combată astfel de grupări criminale, pentru a asigura siguranța și securitatea cetățenilor.

În final, această acțiune reprezintă un succes pentru forțele de aplicare a legii și pentru cooperarea internațională în combaterea criminalității transfrontaliere. Este important ca aceste eforturi să continue și să se intensifice, pentru a asigura justiție și siguranță pentru toți.

Sursa: EUROPOL

During the action day on 12 March, authorities also conducted 26 searches in Belgium, Israel, Netherlands and Slovakia, resulting in the seizure of: 165 luxury watches with certificates, jewellery and other counterfeit products;200 diamonds;EUR 209 000 in cash;Crypto ledgers;Weapons;14 kg of drugs;Multiple electronic devices, including phones and computers;Credit cards and financial documentation.Additional involvement in drug traffickingThe investigation started in 2022, when…Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: EUROPOL
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro