O nouă generație de absolvenți finalizează Orange Educational Program

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
O nouă generație de absolvenți finalizează Orange Educational Program

Orange Romania premiază astăzi o nouă generație de absolvenți ai Orange Educational Program (OEP), proiectul educațional care crește viitoarele generații de specialiști în telecomunicații și printre primele inițiative de sustenabilitate implementate de o companie în România în 1997.

La gala de absolvire, care se desfășoară la Centrul de Training Orange din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, București, 31 de studenți vor primi certificatul care atestă parcurgerea și finalizarea programului Orange de educație academică în anul universitar 2023-2024. Compania a oferit participanților de la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, Universitatea Transilvania din Brașov și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași burse de practică și pentru realizarea lucrării de licență în cadrul Orange în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Marius Maican, Technology Director Orange Romania, a declarat: „Acum 27 de ani, am început această colaborare cu mediul academic din România, cu speranța într-un sistem educațional mult mai bine adaptat la cerințele pieței muncii și cu dorința de a contribui la formarea celor mai buni specialiști în telecomunicații din țară, dar nu numai. Universitatea Politehnica a fost prima instituție de învățământ care s-a implicat în acest parteneriat și alături de care am pus bazele acestei inițiative, iar din anul 2000 am deschis programul către toate universitățile din țară care au programe de tehnologia informației. Astăzi, OEP este prezent în cele mai importante 12 centre universitare din România, iar 1430 de studenți au absolvit cu succes programul. Ne onorează încrederea tinerilor și suntem convinși că aceștia vor fi cei care vor inova în domeniul telecomunicațiilor. De asemenea, le mulțumim partenerilor noștri pentru rezultatele pe care le-am obținut împreună”.

Orange Educational Program oferă universităților oportunitatea de a dezvolta laboratoare în parteneriat cu Orange și acces la noile platforme tehnologice, care permit studenților să dezvolte și să testeze proiecte inovative cu aplicații practice. Programul este complementar cu Orange Fab și Orange 5G Lab, iar anul trecut Orange Romania, împreună cu parteneri cheie din zona academică, a lucrat la dezvoltarea unui curriculum de laborator IoT pentru studenții din anii terminali de licență sau de masterat, veniți de la profile de electronică și automatică.

Astfel, Orange Romania continuă să investească în educație și să sprijine tinerii pasionați de tehnologie, contribuind astfel la formarea unei noi generații de specialiști în telecomunicații.

Informatia a fost publicata pentru prima data de newsroom.orange.ro

Sursa si foto: Click aici


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: newsroom.orange.ro
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Nutriția și performanța fizică: Rolul alimentației echilibrate în susținerea activității fizice

Nutriția și performanța fizică sunt două aspecte strâns legate între ele, având un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării...

Read More...

Monumente de măiestrie: Arhitectura gotică și catedralele medievale

Arhitectura gotică este unul dintre cele mai impunătoare și fascinante stiluri arhitectonice din istoria umanității. Începută în Franța în...

Read More...

Pericolul marée roșie: consecințele devastatoare asupra mediului înconjurător

Dacă stai pe malul oceanului și vezi cum apa își schimbă culoarea într-un roșu înspăimântător, ar trebui să știi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro