O fetiță de doar două zile, în stare critică, transferată de la Galați la Cluj-Napoca

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

O fetiță de doar două zile, diagnosticată cu o afecțiune cardiacă, a fost transferată de urgență de la Galați la Cluj-Napoca cu ajutorul aeronavelor SMURD. Această intervenție rapidă a fost crucială pentru salvarea micuței, care se afla în stare critică.

Echipajul aeronavelor SMURD a acționat prompt și eficient, preluând fetița de la Galați și transportând-o cu succes la București, unde a fost predată echipajului avionului care a continuat transferul către Cluj-Napoca. Grație acestui efort colectiv, micuța a ajuns în mai puțin de 50 de minute în brațele medicilor de la Institutul Inimii “Niculae Stancioiu”.

Această misiune de salvare nu a fost singura aeronavă SMURD implicată în această zi. Inspectoratul General de Aviație al M.A.I. a acționat în totalitate pentru a salva 25 de persoane, printre care și 3 bebeluși aflați în stare gravă. Acest lucru subliniază importanța și eficiența serviciilor de intervenție rapidă în situații de urgență.

Transferul fetiței în vârstă de doar două zile la Cluj-Napoca pentru continuarea investigațiilor și acordarea asistenței medicale necesare demonstrează importanța cooperării între instituțiile medicale și forțele de intervenție în situații de urgență. Salvarea vieților este o prioritate și aceste acțiuni rapide și coordonate sunt esențiale pentru menținerea sănătății și siguranței tuturor cetățenilor.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Fetiță în vârstă de doar două zile, aflată în stare critică, transferată de urgență de la Galați la Cluj-Napoca O fetiță de doar două zile, aflată în stare critică, a fost transferată, în această seară, de la Galați la Cluj-Napoca cu ajutorul a două aeronave SMURD. Micuța a fost diagnosticată cu o afecțiune cardiacă, fiind necesar transferul acesteia de urgență la Cluj-Napoca, pentru continuarea investigațiilor și acordarea asistenței medicale necesare. Fetița a fost preluată… de la Galați de elicopterul SMURD, fiind transferată la București, unde a fost predată echipajului avionului SMURD, cu ajutorul căruia micuța a ajuns în mai puțin de 50 de minute în brațele medicilor de la Institutul Inimii “Niculae Stancioiu” Cluj-Napoca. Pe parcursul acestei zile, aeronavele Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. au participat la salvarea a 25 de persoane, dintre care 3 bebeluși aflați în stare gravă!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro