Nu ar trebui să oferi niciodată aceste daruri de Crăciun! Află care sunt cele mai neadecvate cadouri și evită dăruirea sau primirea lor!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Lifestyle, STIRILE ZILEI
craciun cadouri

În fiecare an cauți cadoul perfect pentru cei dragi și te gândești aproape cu disperare că ai epuizat toate ideile. Parcă nu mai există niciun cadou suficient de bun pentru anul acesta. Mai dificil decât să cauți la nesfârșit idei de cadou este, însă, să găsești o idee de cadou total neadecvat și să nu știi asta.

         Ai putea să crezi că acestea sunt doar superstiții și nu are sens să te bazezi pe astfel de informații, dar adevărul este multă lume crede în aceste convenții. Obiectele pe care le poți oferi în dar sunt investite cu semnificații și valori pe care le respecți chiar și fără să îți dai seama uneori. Cum nu vei oferi niciodată flori în număr par unei doamne, așa trebuie să eviți și a dărui sau a primi următoarele obiecte.

Iată care sunt cele mai neadecvate cadouri de Crăciun și de ce ar trebui să eviți oferirea sau primirea lor:

Ceasurile

         Deși sunt un simbol al eleganței și te transformă imediat într-o persoană distinctă, ceasurile nu pot fi date în dar nici măcar de crăciun. În cultura japoneză, ceasul oferit în dar este o dovadă a antipatiei. Acesta este văzut ca o sugestie a morții. Nici în cultura europeană lucrurile nu sunt cu mult diferite. A oferi cuiva un ceas poate fi un alt fel de a spune că îi dorești moartea. Dacă persoana în cauză este cu adevărat pasionată de ceasuri sau își dorește mult unul, îi poți face cadou un card sau un voucher la magazinul preferat pentru a-și achiziționa singur unul deosebit.

Vasele

         Oricât de minunată ar fi vesela sau fructiera pe care ai văzut-o în vitrina magazinului, aceste obiecte nu pot fi dăruite de Crăciun. Acestea sunt, într-adevăr, frumoase, pline de farmec și foarte practice, dar sunt lipsite de mesaj și sentimentalism. Mai bine caută să achiziționezi coșuri cadou de Crăciun de la Boutiquecadeaux.ro pe placul celor dragi. Orice tip de vas oferit în dar ar trebui să fie plătit simbolic măcar cu o monedă de 50 de bani. În tradiția populară, un astfel de dar neplătit este aducător de ghinion în casa celui care îl primește.

Portofelele sau gențile

         Portofelele și gențile sunt articole deosebite care ar putea face obiectul unui dar minunat. Asta cu atât mai mult dacă intră în discuție acele articole fabricate manual sau din materiale precum pielea sau năbucul. Cu toate astea, un portofel gol, oricât de frumos ar fi, este un cadou ce poate atrage sărăcie. Pare contradictoriu, dar aceasta este o convenție care s-a încetățenit foarte bine în toate culturile. Dacă vrei totuși să faci un astfel de cadou, este absolut necesar să așezi și o bancnotă în portofel sau geantă. Orientează-te după hârtii de 5lei sau 50lei pentru a urma pașii tradiției până la capăt.

         În concluzie, darurile de Crăciun trebuie alese cu sufletul, dar și cu cap. Este important ca pe lângă aspectul cadoului să existe și o latură practică a acestuia, dar dacă darul mult râvnit este un ceas sau un portofel, caută variantele cele mai potrivite pentru a satisface și convențiile clasice sau stereotipurile la care cei din jurul tău ar putea ține.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro