Nou semafor pus în funcțiune în Vaslui pentru siguranța rutieră

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Un nou semafor în Vaslui

Un nou semafor a fost pus în funcțiune în municipiul Vaslui, începând de marți, 19 decembrie. Acesta este amplasat la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Peneș Curcanu, în apropierea Școlii Generale nr. 6 “Mihai Eminescu”. Montarea acestui semafor a fost realizată cu scopul de a asigura o circulație rutieră și pietonală fluentă și în condiții optime de siguranță.

Autoritățile locale fac un apel către participanții la trafic, atât conducătorii auto, cât și pietonii, să respecte indicațiile semafoarelor electrice și a indicatoarelor rutiere montate. Respectarea regulilor de circulație este extrem de importantă pentru evitarea accidentelor și pentru crearea unui mediu sigur în trafic.

Pentru a preveni apariția unor evenimente nedorite în zonă, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Poliției Locale Vaslui vor monitoriza zona în permanență. Această măsură de supraveghere are scopul de a asigura respectarea regulilor de circulație și de a interveni prompt în cazul încălcării acestora.

Montarea acestui nou semafor și monitorizarea zonei de către polițiști reprezintă acțiuni importante în îmbunătățirea condițiilor de trafic și asigurarea siguranței cetățenilor. Este esențial ca toți participanții la trafic să fie conștienți de importanța respectării regulilor și să contribuie la crearea unui mediu sigur în municipiul Vaslui.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Un nou semafor a fost pus în funcțiune, începând de marti, 19 decembrie.

Acesta este amplasat la intersectia str. Ștefan cel Mare cu str. Peneș Curcanu, în vecinătatea Școlii Generale nr. 6 „Mihai Eminescu” Vaslui.

Montarea instalatiei de semaforizare s-a realizat în vederea desfășurării în condiții optime de fluență și siguranță a traficului rutier și pietonal.

Pe această cale, rugãm participantii la trafic, respectiv conducãtori auto și pietoni, sã respecte indicațiile semafoarelor electrice și a indicatoarelor rutiere montate!

Totodată, pentru a preîntâmpina apariția unor evenimente nedorite, zona va fi monitorizată de către polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publică din cadrul Poliției Locale Vaslui.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro