Nașul TV – cel mai vizionat post de la CNA!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI

Într-o mișcare surprinzătoare, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a dezvăluit că cel mai vizionat post în rândul membrilor săi este nimeni altul decât canalul “Nașul TV”, asta dacă e să ne luăm după numărul inimaginabil de căutat nod în papura asupra acestui post. Să fie oare de când a început să o aibă ca invitată în emisiuni pe Diana Iovanovici-Șoșoacă?

Într-o ședință care a avut loc într-o zi demnă de amintit, mai exact astăzi, 23.08.2023, în miezul verii, CNA a anunțat că emisiunea „Să vorbim despre tine” de pe postul Nașul TV, difuzată în ziua de 5 mai 2023 (adica de acu 3 luni si jumatate), a fost examinată cu atenție și luată în considerare cu un nivel de seriozitate care i-a uimit chiar și pe cei mai înrăiți analiști ai industriei media.

Nici mai mult, nici mai puțin, în cadrul unei emisiuni de acum 3 luni – dovadă de ordin clar că postul TV cu pricina trebuie luat la puricat – a fost prezentată teoria tunelurilor dacice de sub munții Bucegi de către Sacha Stone, un influencer britanic despre care mulți spun că este cunoscătorul universal al teoriilor conspirației.

Drept urmare, așa-zișii “protectori ai adevărului” de la CNA, neconvinși de teoria expusă de Sacha Stone, au considerat de cuviință să trimită în teren echipa Nașul TV, poate, poate nu vor descoperi nici un tunel, astfel încât să aibă iarăși un motiv de a mai da o amendă, zicem și noi “probabil”.

Punem în continuare și o poză cu postarea cu care se laudă CNA, de ce treabă bună fac. Păcat că nu s-au sesizat la fel când erau difuzate clipuri video din jocuri cu războiul din Ucraina la Antene. Zic “Antene” ca să nu dau de gol Antena 3 😉

Încă stăm și ne întrebăm, cărțile scrise de Jules Verne sunt valabile? Sau trebuie să întreb mai întâi CNA? Nu de alta, da’ la câte cărți a scris, ar avea CNA de analizat o viață întreagă, și poate așa ar rămâne și posturile TV care nu țin cu sistemul, ÎN VIAȚĂ!
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro